fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush

 • I Mario Golf: Super Rush kan du spille med Joy-Con som en golfkølle.

  I Mario Golf: Super Rush kan du spille golf med de velkendte figurer fra Mushroom Kingdom på et stort udvalg af naturskønne baner. Spillet indeholder desuden flere multiplayer-funktioner, både for dem, som ønsker at spille hjemme med andre eller online.

  Når der skal svinges mod bolden, kan du enten bruge knapperne eller holde Joy-Con som en golfkølle og bruge bevægelseskontrollen. Ligesom på en rigtig bane, skal du observere vinden og terrænet, men der er også et par handy hjælpemidler, så du kan ramme plet. Du kan med fordel lade dit slag udmåles og se, hvordan det gør sig i terrænet, som du også kan lade din scanner undersøge for dig.

  Blandt nyhederne i spillet er Speed Golf. I denne funktion starter alle ved hver deres tee samtidigt og ræser gennem banen for at nå bolden. Giv den endnu et slag med køllen, for at få den nærmere hullet og skynd dig videre! Hvis du skal vinde, skal du være hurtigere end alle andre. Du skal ikke kun være god til golf, der er andre midler og specialslag, der kan sætte konkurrenterne ud af spillet.

  Lad din Mii-figur gå fra at være helt nybegynder til golf-pro ved at spille mod forskellige Mushroom Kingdom-figurer i Story Mode. Gå op i niveau med point, du optjener i golfkampe. Disse point kan du sætte ind, der hvor synes, din figur skal udvikle sig.

  • Vælg mellem 16 figurer fra Mushroom Kingdom
  • Gratis opdateringer til spillet vil følge med jævne mellemrum

   


Mario Golf: Super Rush

Release-dato: 25. juni 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Sport
Spillere: 1-4 Lokalt
Spillemåder:

TV Mode

Tabletop Mode

Handheld Mode

Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala