fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

 • Endelig får du mulighed for at nyde dette klassiske spil i en ny, moderne form.

  1992 lanceredes det andet spil i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, i Japan. Nu bliver det for første gang muligt for alle Fire Emblem-fans udenfor Japan at nyde dette klassiske spil i en ny, moderne form, når det udgives til spilkonsollerne i Nintendo 3DS-familien.

  Dette Fire Emblem-spil, der ikke før har været udgivet uden for Japan, kommer således her i en ny og mere moderne form. Din opgave i spillet er at forene et kontinent plaget af krige og fejder. Til at opnå dette kræves der strategiske evner og at du fx nøje overvejer, hvilke soldater der følger dig ud på slagmarken. Spillets spændende story kredser omkring heltene Alm og Celica. Ligesom mange tidligere Fire Emblem-spil har dine soldater forskellige klasser som magikere, riddere, bueskytter og flere. Gå desuden på jagt i spillets verden efter hemmeligheder!

  Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia bygger altså på originalspillet fra 1992, men grafikken i spillet er helt nylavet. Dertil kommer også helt nye stemmeskuespillere og spillet har amiibo-funktionalitet.

  To amiibo-figurer, Alm og Celica, lanceres samtidig med spillet.


 • Characters

 • Alm
  Alm fra Fire Emblem Echoes dukker op som amiibo-figur samtidig med at spillet lanceres til Nintendo 3DS-familien den...
  Celica
  Celica fra Fire Emblem Echoes dukker op som amiibo-figur samtidig med at spillet lanceres til Nintendo 3DS-familien den...

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Release-dato: 19. maj 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Rollespil, Strategi
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Intelligent Systems
Distributør: Bergsala
Egenskaber: amiibo, Gratis DLC, Betal for DLC

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.