fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Balan Wonderworld

Balan Wonderworld

 • Velkommen til BALAN WONDERWORLD, et fantastisk actionfyldt eventyr, som du aldrig har set mage! Over 80 forskellige kostumer giver dig flere muligheder, end du kan drømme om!

  BALAN WONDERWORLD er et fantasifuldt platform-actionspil, der tager sit afsæt i Balan-teatret. Under ledelse af teatrets enigmatiske direktør Balan, bruger spillets stjerner Emma og Leo de særlige evner, som de finder i et væld af farverige kostumer, på deres rejse gennem den bizarre fantasiverden Wonderworld – et univers, hvor minder og scener fra den virkelige verden bliver blandet sammen med det, som folk har kær.

  Tolv forskellige fortællinger venter vores stjerner i Wonderworld. Hver fortælling har sine egne unikke særheder. De to skal udforske hver en millimeter i disse labyrintiske baner, der er fyldt med tricks og fælder, hvis de vil nå ind til kernen af hver fortælling.

  Indeholder

  Wonderworld findes i folks hjerter og fantasi

  Fortællingen udspiller sig i det fantastiske og bizarre Wonderworld – et sted, hvor folks glade og positive minder blandes sammen med deres bekymringer og negativitet.

  Leo og Emma føres til Wonderworld af den mystiske klovn Balan og begiver sig ud på en rejse for at finde det, der betyder noget for dem.

  Inden de kan vende tilbage til den virkelige verden, må de genoprette balancen i deres hjerter …

  Over 80 forskellige kostumer giver dig alle de muligheder, du kunne tænke dig!

  Wonderworlds indbyggere har kræfter, som de to stjerner får adgang til ved at iklæde sig spillets mange farverige kostumer, og der er over 80 forskellige at vælge mellem!

  Angrib dine fjender, svæv gennem luften, frys tiden, eller flyt rundt på alverdens genstande … mulighederne er uendelige, hver gang du vælger et nyt kostume.

  To legendariske spilskabere genforenes!

  Kom store som små, og nyd det ypperste fra Square Enix i en actionfyldt fantasiverden, skabt af den legendariske Yuji Naka.

  For første gang i 20 år har Yuji Naka og Naoto Ohshima slået sig sammen for at danne BALAN COMPANY-holdet, hvis formål er at sammenføre actonspiludviklere, filmfolk og musikproducenter, både fra selskabets egne rækker og udefra.

  Lokal samarbejdsspiltype for 2 spillere

  Drag ud på et endnu mere vidunderligt eventyr, hvor den ene spiller styrer Leo, og den anden styrer Emma i den lokale samarbejdsspiltype for 2 spillere. Udnyt muligheden for at bruge to kostumer, og find nye ruter i Wonderworld!


Balan Wonderworld

Release-dato: 26. marts 2021
System: Nintendo Switch
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1-2 Lokalt
Aldersmærkning:
© 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved