nintendo logo

  • Nyheder

Super Mario Maker 2 og The Legend of Zelda: Link’s Awakening kommer til Nintendo Switch

I den seneste Nintendo Direct-udsendelse annoncerede Nintendo, at Super Mario Maker 2 og en flot remake af The Legend of Zelda: Link’s Awakening udkommer til Nintendo Switch i år. Præsentationen afslørede også ASTRAL CHAIN, et nyt actionspil fra PlatinumGames, der bliver lanceret eksklusivt til Nintendo Switch.

Læs mere ...

Europas bedste Super Smash Bros. Ultimate-spillere kan mødes i European Smash Ball Team Cup

Nu er det blevet tid til at smashe sig sin vej til sejr! Nintendo leder nu efter de bedste europæiske hold i Super Smash Bros. Ultimate.

Læs mere ...

Ny Splatoon 2-turneringsside byder alle spillere velkommen!

Vær hilset, Inklings og Octolings! Uanset om du er nybegynder eller veteran i Splatoon 2 til Nintendo Switch, bør du kende til denne nye side: https://splatoon2tournament.com/nor/

Læs mere ...

European Smash Ball Team Cup

Holder du og dine venner af at spille Super Smash Bros. Ultimate? Så har I måske lyst til at teste jeres turneringsevner som "smasher-trio" i jagten på Europas bedste team?!

Læs mere ...

Banerne i den nordiske Splatoon 2-finale!

Den nordiske finale i Splatoon 2 European Championship 2018-2019 nærmer sig med stormskridt og vi kan her afsløre, hvilke baner finalisterne skal kunne mestre.

Læs mere ...

Yoshi's Crafted World og Kirby’s Extra Epic Yarn udkommer i marts!

Nye håndlavede spil med Yoshi og Kirby lanceres i marts. Yoshi’s Crafted World er et helt nyt eventyr og det første spil med Yoshi i hovedrollen til Nintendo Switch, som udkommer eksklusivt til konsollen den 29. marts. Kirby’s Extra Epic Yarn udkommer til konsollerne i Nintendo 3DS-familien den 8. marts.

Læs mere ...

Den nordiske finale i Splatoon 2 European Championship 2018-2019 har fået en vinder!

26. januar blev vinderholdet i den nordiske finale i Splatoon 2 European Championship 2018-2019 fundet. Opgøret stod mellem de fire hold Pyykkipojat, Ämpäri Gang, bay bait og Team Blackfisk, hvor det sejrende hold nu kan se frem til at deltage i den europæiske finale i Paris den 9.-10. marts.

Læs mere ...

Sidste kvalifikationsrunde i de nordiske mesterskaber i Splatoon 2 er afgjort

Den fjerde og sidste kvalifikationsrunde er slut og hermed har vi fire finalister, som skal kæmpe om en plads i Splatoon 2 European Championship 2018-2019.

Læs mere ...

Sidste kvalifikationsrunde i de nordiske mesterskaber i Splatoon 2 afholdes 12. januar

Tre kvalifikationsrunder er blevet afholdt og den sidste afholdes online på lørdag inden finalen i Stockholm 25.-26. januar.

Læs mere ...