nintendo logo

Nyhedsbrev fra Nintendo Danmark

Skab, spil og gå på opdagelse med Nintendo Labo!Sendt den 26. januar 2018Før din kreativitet til nye højder med Nintendo Labo!
2017 har været et fantastisk Nintendo-år!Sendt den 13. december 2017I dette nyhedsbrev sammenfatter vi Nintendo-året, og hvilket år det har været!
Kan du finde Elysium - det ultimative paradis?Sendt den 24. november 2017Er du til eventyr i Alrest eller party med Mario… eller måske begge dele?!
I dag udkommer Super Mario Odyssey til Nintendo SwitchSendt den 27. oktober 2017Uanset om du foretrækker Nintendo Switch eller konsollerne i Nintendo 3DS-familien kan du glæde dig over det brede spiludvalg, der lyser op i efterårsmørket.
Rejs jorden rundt med Mario og Cappy!Sendt den 28. september 2017Efteråret er højsæson for spil og med titler som Super Mario Odyssey, Fire Emblem Warriors og et nyt spil i den populære Professor Layton-serie samt hele tre Nintendo Selects-titler er der ingen grund til at lave om på det!
Eventyr, rumvæsener og fodbold – sensommerens spilnyheder fra NintendoSendt den 25. august 2017Sommeren går på hæld, men ikke når det gælder spilnyheder til Nintendos konsoller, uanset om du er til eventyr, rumvæsener eller fodbold!
Nyd din sommer i selskab med Nintendo!Sendt den 7. juli 2017Sommeren er håndholdt og uanset om du foretrækker Nintendo Switch eller konsollerne i Nintendo 3DS-familien, er der mange nye spil at udforske i denne tid, såsom Splatoon 2, Hey! PIKMIN og Miitopia.
Vis #
Resultater 1 - 7 ud af 7