Skip to main content

Golf er nu tilgængelig i Nintendo Switch Sports via gratis opdatering

tirsdag, 29. november 2022
Golf byder på 21 huller fra Wii Sports-serien, og du kan spille med venner lokalt eller online. I den helt nye onlinefunktion Survival Golf kan du spille golf med i alt op til otte spillere.

Gør dig klar til en runde golf med den seneste, gratis opdatering til Nintendo Switch Sports, der netop er udgivet. Golf er tilføjet udvalget af sportsgrene, hvilket bringer det samlede antal spilbare sportsgrene op på syv.

Hvis du ikke har spillet Nintendo Switch Sports før, kan vi fortælle dig, at golf kun er en del af alt det sjove! Du kan spille fodbold, volleyball, bowling, tennis, badminton eller chambara. Det er sportsgrene, der er nemme at komme i gang med, og som er perfekte til at spille sammen med familie og venner eller online.

Desuden kan du tilpasse udseendet på din Sportsmate- eller Mii-avatar og tilføje diverse tilbehør for at skabe din personlige stil. Få flere gadgets ved at spille online! Der bliver løbende tilføjet nye ting, så du får flere valgmuligheder med tiden.

NB! For at spille online kræves et aktivt Nintendo Switch Online-medlemskab.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark