Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons Direct den 15. oktober 2021

mandag, 15. november 2021
Fra den 5. november bliver Animal Crossing: New Horizons en endnu bedre oplevelse! Der er nemlig både en gratis opdatering med sjove oplevelser og DLC på vej!

Den gratis opdatering bringer alle mulige sjove oplevelser til din ø i spillet! Hæng ud med Brewster og drik lækker kaffe, eller tag på mystiske sejlture med Kapp'n. Lær at lave lækre opskrifter og interagere med venner og øboere på spændende nye måder. Grav gyroids op, find nye møbler og indret. Hjælp også Harv på hans ø!

Der kommer også DLC kaldet Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise, som giver dig mulighed for at skabe forskellige slags sommerhuse. Følg Lottie og hendes team, når de bruger nye designteknikker og møbler til at skabe perfekte ferieboliger. Du kan endda dele dine kreationer online!

Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise vil kunne købes den 5. november i Nintendo eShop. Der er også en anden måde at få dette DLC på, og det er ved at købe et medlemskab af Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Så er Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise inkluderet som en del af medlemskabet.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.


Følg os på sociale medier for flere Nintendo-nyheder


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark