nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Super Mario Party-konkurrence på Facebook!

Super Mario Party-konkurrence på Facebook!

For at fejre vores fantastiske og aktive følgere på Facebook af holder vi en konkurrence, hvor DU har chancen for at vinde det ultimative party-kit for fire spillere!

1009 SuperMarioParty konkurranse fb XXS NO
Vind det ultimative party-kit for fire spillere!

NB! Denne konkurrence er nu afsluttet! Tusinde tak til alle som deltog! Vinderen er Anders Sebastian Zinck.

Præmien består af et Nintendo Switch-system med i alt fire kontrollere* og det herlige spil Super Mario Party, der er perfekt at spille sammen med både familie og venner!

For at deltage i konkurrencen skal du bare besøge vores side på facebook fortælle os i kommentarfeltet, hvilke tre personer du kunne tænke dig at spille Super Mario Party med?

Se mere om Nintendo Switch og Super Mario Party!

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 30. oktober kl. 23.59!

Konkurrenceregler

Læs venligst konkurrencereglerne, inden du deltager i konkurrencen.

  • For at deltage i konkurrencen skal du: svare på spørgsmålet i konkurrencen. Du skal også være bosat i Danmark eller have en dansk adresse.
  • Ansatte ved Bergsala og ansatte hos samarbejdspartnere samt deres familie må ikke deltage i konkurrencen.
  • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Vi trækker én vinder ved lodtrækning, og beslutningen kan ikke underkendes.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Eventuel gevinstskat betales af vinderen.
  • Vinderen bliver kontaktet direkte via Facebook. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi publicerer dit navn på nintendo.dk samt vores Facebook- og Twitter-sider, hvis du vinder. Vi deler IKKE dine kontaktoplysninger med tredjepart.

Til konkurrencen!

*Nintendo Switch-systemet kommer med to Joy-Con-kontrollere (et sæt) og vi tillægger et ekstra sæt Joy-Con, sådan at vinderen i alt vil få fire Joy-Con-kontrollere. Kontrollerne kommer i de samme farver som på billedet ovenfor. 

Vigtigt! Facebook har introduceret nogle ændringer for nyhedsopdateringen, der kan komme til at reducere antal indlæg, du ser fra os. Er du Nintendo-fan og ønsker du fortsat at se nyheder fra os, besøg da vores Facebook-side og klik på ”Følg” og derefter ”Se først” i menuen! Tak for du følger os!