nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Nintendo line-up på Gamescom 2018

Nintendo line-up på Gamescom 2018

Besøg Nintendos stand på årets Gamescom i Köln og vær blandt de første spillere til at teste nogle af de sjove, nye minispil i Super Mario Party samt andre kommende titler til Nintendo Switch, inklusive Super Smash Bros. Ultimate..

Super Mario Party udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 5. oktober. Spillet byder på det originale brætspils-setup med op til fire spillere, der ræser over gennem banen i jagten efter stjerner. Det gælder om at udnytte de dybere strategiske tilføjelser som Dice Blocks, og en ny spilfunktion som Toad’s Rec Room parrer op til to Nintendo Switch-konsoller. Vi får også Online Mariothon, som gør, at dette party kan nydes solo, hvoraf de besøgende hos Nintendo i hal 9 på Gamescom kan teste fem af de nye minispil.

Spil du kan teste på Gamescom den 22.-25. august:
H2x1 NSwitch TravisStrikesAgainNoMoreHeroes image800w 1
Travis Strikes Again: No More Heroes
H2x1 NSwitch DragonBallFighterZ image800w
DRAGON BALL® FighterZ
H2x1 NSwitch KillerQueenBlack image800w
Killer Queen Black

 

Skal du ikke til Gamescom, kan du tage et kig på Nintendo’s YouTube channel, hvor en serie videoer optages på RedCube studio i løbet af messeugen og vises her – vi kan forvente at se nyt gameplay fra fx Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country, og DAEMON X MACHINA fra Marvelous med indslag med spillets producer, Kenichiro Tsukuda. Se desuden trailere for annoncerede, kommende spil på kanalen allerede nu.