nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Kør, dyk og flyv med det nye Nintendo Labo: Vehicle Kit

Kør, dyk og flyv med det nye Nintendo Labo: Vehicle Kit

Ud over at bygge en bil, ubåd og et fly kan du bl.a. bygge en pedal og to nøgler. Sæt en af nøglerne i et af køretøjerne og oplev diverse sjove spil og aktiviteter. Det er nemt at skifte køretøj undervejs i eventyret, du skal bare flytte nøglerne mellem de forskellige låse for at gå fra fx at køre bil til at være flypilot.

”Vores mål er at sætte et smil på læberne af alle, som engagerer sig med Nintendo,” siger Stephan Bole, præsident for Nintendo of Europe. ”Vi håber, at Nintendo Labo: Vehicle Kit, der lader spillere bygge tre forskellige køretøjer, vil introducere helt nye spillere til den unikke kombination af at skabe, spille og opdage!”

I Nintendo Labo: Vehicle Kit kan spillere bygge biler, køre racerløb og desuden opdage en mystisk verden. Hvert køretøj styres på forskellige måder og har særlige egenskaber. Fra ubåden kan du fx kaste en gribekrog ved at trykke på en knap. Med en af nøglerne kan man også invitere en ny fører/pilot.

Mulighederne med Nintendo Labo: Vehicle Kit bliver endda endnu større med Toy-Con Garage, som er det interaktive program, der følger med alle Nintendo Labo-produkter. Her kan du få inspiration til at eksperimentere og skabe yderligere med de Toy-Con, du har bygget og måske kombinere dem på ny. Du kan også dekorere dine Toy-Con og sætte dit personlige præg på dem.

Hvis du holder af at dekorere, designe og opfinde anbefaler vi, at du besøger vores konkurrenceside for Nintendo Labo Creators Contest Europe.