fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Ny trailer til actioneventyret Detective Pikachu!

Ny trailer til actioneventyret Detective Pikachu!

Spændingen stiger med den nye trailer til Detective Pikachu, der viser nye figurer og gameplay-klip til det actioneventyret, der udkommer til Nintendo 3DS-systemerne den 23. marts.

 

Her er et par eksempler på spændende story-elementer i Detective Pikachu:

  • Problemer in Ryme City: I Ryme City bor folk og Pokémon side om side. Men i den senere tid er mange ellers venlige Pokémon begyndt at gå bersærk uden nogen synlig årsag. Detective Pikachu og vennen Tim leder efter Tims far, Harry, og snubler uforvarende ind i mysteriet om alle de amokgående Pokémon. Kan de både løse mysteriet og finde Tims far?
  • Den mystiske Mewtwo: Der er mange forskellige Pokémon med i Detective Pikachu, men særligt Mewtwo lader til at have den største forbindelse til det store mysterium. Hvordan er Mewtwo forbundet med alting? Og hvorfra kender Mewtwo Detective Pikachu?
  • Farverige figurer: Ryme City er spækket med charmerende figurer, blandt andre Pablo Millan, som ejer Detective Pikachus yndlingscafé, politiinspektør Frank Holliday, og den lokale tv-stations fotograf, Maiko Okamoto. At møde og forhøre alle disse farverige figurer giver yderligere sjov og kolorit til spillet.

Fans synes sikkert, de kender og elsker Pikachu blandt deres Pokémon-favoritter, men i Detective Pikachu bør man være forberedt på lidt forandring fra det velkendte! Med sin karakteristiske detektivhat, sin bryske, men dog elskværdige opførsel og tørre sans for humor er Detective Pikachu en karakteristisk, ny figur med en stor personlighed og en fast beslutning om at løse de mysterier, der gemmer sig i Ryme City.

 Ud over spillet lanceres også en Detective Pikachu amiibo den 23. marts, som er betydeligt større end en normal amiibo og den kan låse op for morsomme filmsekvenser, når den bruges i spillet. Disse filmklip kan desuden give nyttige hints til detektivarbejdet og er altså også tilgængelige uden at have denne amiibo, men aflæsning af amiibo vil give en hurtigere adgang til dette indhold.

Følg os gerne på Facebook for små og store nyheder fra Nintendos verden, konkurrencer og meget mere!