fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Opdatering fra Squid Research Lab – nye amiibo-figurer, baner og våben er på vej til Splatoon 2!

Opdatering fra Squid Research Lab – nye amiibo-figurer, baner og våben er på vej til Splatoon 2!

Kalder alle Inklings! Det er på tide med en ny opdatering fra vores team af hengivne forskere ved Squid Research Lab.

"Off the Hook"-amiibo

Senere i år vil du kunne sætte dine tentakler på nye amiibo-figurer af Pearl og Marina, den seje og dynamiske duo fra Inkopolis News!

 0219 PearlMarina amiibo

amiibo-figurerne af Pearl og Marina vil have en realistisk blækpruttelignende tekstur og naturligvis de berømte, flydende frisurer! Vores forskere holder imidlertid stadig på de sidste detaljer, så vi kommer med en ny opdatering, så snart vi har fået mere info.

Nye baner er på vej!

Goby Arena er et helt nyt område, der rummer en basketballbane. Et topmoderne stadion med alt fra store monitorer og VIP-pladser til en souvenirbutik.

 0219 Goby Arena

Det er en kurv i hver sin ende af banen, og hvis dit team formår at få kontrol over begge kurve, vil I have en stor strategisk fordel! Goby Arena vil blive tilføjet snart i Splatoon 2 og flere baner er på vej!

Flere våben!

Takket være de fire blækspruttende mundstykker til det nye våben "Dark Tetra Dualies", kan du udføre op til fire undvigende, rullende manøvrer i træk, og du kan endda skyde, mens du ruller!

 0219 Dark Tetra Dualies

Dette våben, som snart kommer til Splatoon 2, er bare ét våben i en lang række af nye våben, der tillægges med jævne mellemrum. Tag forbi Sheldon på Ammo Knights for at holde dig opdateret!

Vi splattes! Stay Fresh og alt det der...

Læs mere om Splatoon 2 til Nintendo Switch her! 

Følg os gerne på Facebook for små og store nyheder fra Nintendos verden, konkurrencer og meget mere!