fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

#NordicSwitchmas

Del dine bedste Nintendo Switch-stunder med os andre. Se, hvordan andre spiller og del dine egne yndlingssteder!

Den store styrke og popularitet ved Nintendo Switch er – ud over de fantastiske spil – at den er så fleksibel i måden at spille på. Du kan sidde hjemme i sofaen og spille på dit tv, for derefter at løfte Nintendo Switch op fra docking-stationen og fortsætte spillet med samme spiloplevelse i håndholdt format. Perfekt til at tage med i bussen, på café, hen til en ven eller noget helt fjerde. Med Joy-Con-kontrollerne kan du nemt udfordre en ven i fx Mario Kart 8 Deluxe.

Hvordan spiller du Nintendo Switch i julen?

Alt bliver sjovere, hvis man deles og vi tror, at I er mange derude, som gerne vil dele jeres spiloplevelser med hinanden. Så nu vil vi gerne opfordre dig til at dele dine bedste spiløjeblikke i selskab med Nintendo Switch.

Tag med #NordicSwitchmas

På hvilken måde og i hvilke situationer bruger du din Nintendo Switch? Tag et foto, når du spiller og læg det op på Instagram, Facebook, Twitter eller andre sociale medier og tag billedet med #NordicSwitchmas. På den måde kan vi alle få del i hinandens bedste stunder med Nintendo Switch. Delt glæde er dobbelt glæde, så lad os sprede en masse Nintendo-glæde i disse juletider!

Herunder finder du billeder, der er lagt på Instagram og Twitter med #NordicSwitchmas