fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild blev nattens store vinder ved spilbranchens mest prestigefyldte prisuddeling, The Game Awards, med prisen for "årets bedste spil"!

Breath of the Wild vandt også i kategorierne "bedste spilregi" og "bedste action/eventyr", mens Super Mario Odyssey vandt prisen for "årets bedste familiespil". Metroid: Samus Returns blev også kåret til det "bedste håndholdte spil". I alt fem flotte priser til Nintendo!

The Game Awards handler imidlertid ikke kun om priser, men også om nyheder og annonceringer af kommende spil. Nintendo viste blandt andet en ny trailer, som afslørede, at Bayonetta 3 er under udvikling og vil blive lanceret eksklusivt til Nintendo Switch den 16. februar 2018, og med i købet får du en digital downloadkode til det første Bayonetta-spil. Men ikke nok med det! Der vil også blive lanceret en superflot specialudgave i butikkerne - tjek billedet herunder!

1208 CI NSwitch Bayonetta2 SpecialEdition enGB

Zelda-fans kan også glæde sig over, at den anden DLC-pakke til Breath of the Wild, kaldet The Champions' Ballad, er ude nu! Perfekt til fans, som har lyst til at begive sig ud på et nyt eventyr med en ny handling. The Champions' Ballad er den anden store del af spillets Expansion Pass og med den får du, som nævnt herover, tilgang til et nyt, stort eventyr med nye udfordringer samt mere information om The Champions. Du vil også få en motorcykel kaldet Master Cycle Zero, som vil tage dig raskt gennem landskabet i Hyrule.

1208 The Champions Ballad DLC Pack 2

Besøg The Game Awards' officielle hjemmeside, hvis du er interesseret i mere information om prisuddelingen.