fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Animal Crossing: Pocket Camp er ude nu til smartphones og tablets.

Animal Crossing: Pocket Camp er ude nu til smartphones og tablets.

1123 ACPC smallbanner

Der findes nu et nyt Animal Crossing-spil, som denne gang kun kan spilles på mobil eller tablet. Spillet hedder Animal Crossing: Pocket Camp og findes til både iOS- og Android-kompatible enheder. Et perfekt spil til alle, der holder af hyggelige spil.

Dette er nogen af tingene, som du kan gøre i spillet:

Skab din egen figur: Når du starter et nyt liv i Animal Crossing: Pocket Camp, bliver du bedt om at skabe din egen, personlige avatar. Du kan vælge mellem at være dreng eller pige, og vælge mellem diverse hudfarver, hårfarver og øjenfarver.

Kunst og håndverk: Ved at indsamle forskellige ressourcer som frugt og træer kan du lave ting til din campingplads. Dette inkluderer møbler og interiørgenstande, med andre ord alt fra sofaer til krukker og planter. Tingene kan du placere rundt omkring på campingpladsen eller i autocampere.

Leaf Tickets: Ved at spille regelmæssigt kan du få såkaldte Leaf Tickets, men du kan også købe dem med rigtige penge. Billetterne kan bruges til diverse ting i spillet. De kan fx bruges til at forkorte tiden, det tager at lave en genstand, gøre det lettere at skaffe materialer eller til at komme ind på unikke udstillinger med eksklusive autocampere.

Venskabsniveau: I Animal Crossing: Pocket Camp kan du chatte med dine dyrevenner eller opfylde deres ønsker. Det gælder om at blive gode venner med gæsterne, så vil de højest sandsynligt komme på besøg igen.

1123 AnimalCrossingPocketCamp Camp 01

Venner af alle slags: Nogen af dine venner i Animal Crossing: Pocket Camp kommer imidlertid ikke til at have pels eller fjer. Du kan nemlig sende din spiller-ID til virkelige venner, som også ejer spillet på en smartphone eller tablet, så vil de også kigge forbi af og til. Du kan købe eller sælge ting, som gemmes i din markedskasse. 

Tik tak: Akkurat som i tidligere Animal Crossing-spil, så går tiden lige så hurtigt som i virkeligheden! Landskabet i spillet vil ændre sig i takt med, at det bliver morgen, dag, aften og nat, og forskellige dyrevenner vil kunne dukke op!

Kort over området: Animal Crossing: Pocket Camp er fyldt med steder, som du kan besøge og udforske. Rejs til en strand, skov, flod eller ø i nærheden med din autocamper!

Markedsplads: Markedspladsen er fyldt med butikker, der drives af kendte Animal Crossing-figurer som Timmy, Tommy og The Able Sisters. Butikkerne på markedspladsen sælger ting som møbler og tekstiler. Udvalget vil ændre sig, så besøg gerne butikkerne ofte!

OK Motors: Tag turen til OK Motors for at reparere og arbejde på din autocamper. Du kan fx bede om at få en ny farve. Mulighederne er mange og valget er dit!

1123 AnimalCrossingPocketCamp Camp 02

Campinglivet bliver aldrig kedeligt: I tillæg til alle de sjove ting, som du kan gøre i spillet, vil Animal Crossing: Pocket Camp byde på sæsonrelaterede begivenheder. Nye opdateringer vil også tilføre unikke møbler og klæder, som kun vil være tilgængelige i en begrænset periode. Disse hændelser og opdateringer vil komme løbende. 

Hvis du vil vide endnu mere om spillet, kan du også besøge spillets internationale side her: https://ac-pocketcamp.com

©2017 Nintendo