fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • New Nintendo 2DS XL lanceres den 28. juli

New Nintendo 2DS XL lanceres den 28. juli

Spilkonsollerne i Nintendo 3DS-familien får snart et nyt familiemedlem.

Den 28. juli lanceres New Nintendo 2DS XL. I denne trailer kan du se, hvordan den ser ud:

Som du kan se i traileren har Nintendo 2DS XL et nyt, flot design og den kommer i farverne BLACK+TURQUOISE og WHITE+ORANGE. Den har samme store skærm som New Nintendo 3DS XL og er ligeså kraftig, men vejer noget mindre. Som navnet giver udtryk for, viser New Nintendo 2DS XL alle spil udelukkende i 2D. Systemet har desuden indbygget understøttelse for amiibo.

På release-dagen 28. juli udkommer også tre spiltitler, som passer til alle systemer i 3DS-familien:

  • Hey! PIKMIN: I dette helt nye Pikmin-spil skal du tage Captain Olimar gennem 2D sidescrollende baner og indsamle Sparklium til hans havarerede rumskib, S.S. Dolphin 2. Brug den trykfølsomme skærm til at vælge de rigtige Pikmin til de forskellige opgaver. Kast dine Pikmin på fjender eller genstande for at komme fremad og til at løse opgaver i dette hyggelige eventyr.
  • Miitopia: Tag din Mii og dine Mii-venner med dig på opdagelse i Miitopia. Lad Mii-figurer få forskellige roller og oplev spændende scenarier, når de begiver sig ud i kamp mod Dark Lord, som ganske ondskabsfuldt har stjålet ansigterne fra folk i Miitopia. Du kan tage Mii-figurer med fra andre spil som Miitomo og Tomodachi Life, eller du kan skabe dit eget Mii-team. Et nemt rollespil, hvor du skaber relationer og opbygger team.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Det tredje spil i den populære Brain Training-serien. En spilserie, der i øvrigt allerede har solgt i over 15 millioner eksemplarer i Europa. Gør dig klar til hjernegymnastik – her gælder det om at vise, hvor god du er til at fokusere!