fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia udkommer 19. maj

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia udkommer 19. maj

Den 19. maj udkommer Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia til spilsystemerne i Nintendo 3DS-familien. Samme dato lanceres også en Limited Edition, der ud over spillet indeholder en artbook, metalnåle med figurerne, ”Sounds of Echoes” soundtrack-cd samt amiibo-figurerne Alm og Celica.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia er et strategisk actioneventyr, der er en opdateret og moderniseret version af spillet Fire Emblem Gaiden, der i sin tid kun udkom i Japan.

I dette spil tager du kontrollen over to arméer, der er under hhv. Alms og Celicas kommando. Begge går i krig med det formål at forene det krigshærgede land Valentia. Taktik og valg af de rette krigere er som i tidligere spil i serien meget vigtigt i Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Spillet har et Classic Mode, hvor dine krigere kan blive så sårede, at de fjernes permanent fra at kunne fortsætte i kamp. Alternativt kan du vælge Casual Mode, hvor faldne krigere kan vende tilbage efter et slag.

Følg den spændende story, hvor Alm og Celica spiller hovedrollerne. Rekruttér nye helte og besejr fjender for at få mere at vide om Alm og Celica. Spillet har stemmeskuespillere og smukt animerede filmsekvenser, som giver spillets handling styrke og kraft.

Udforsk spillets steder i 3D! Der findes mange hemmeligheder at opdage. I slutningen af visse baner finder du Milas statue, som kan bruges til at opgradere eller ændre figurernes klasser.

Alm og Celica som amiibo-figurer kan bruges til at låse op for hver sin eksklusive bane i spillet. Du kan også bruge dem i kamp til at hidkalde en Illusory Hero, som er en allieret gennem en runde. Køb disse amiibo separat eller få dem via Limited Edition, hvor de indgår.

Desuden kan du bruge amiibo-figurer som Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina og den kommende Corrin amiibo. De kan også hidkalde en Illusory Hero. Øvrige amiibo, som findes kan bruges til at hidkalde et monster, som kan hjælpe spillere på slagmarken.