fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Nintendo Switch Pre-Launch Event i Sverige!

Nintendo Switch Pre-Launch Event i Sverige!

Vi starter året med en rigtig god nyhed! Den 4.-5. februar kan du være blandt de første i Norden, der prøver den nye spilkonsol Nintendo Switch.
Ja, du læste rigtigt. Allerede lørdag den 4. februar åbner vi dørene til Bergsalas hovedkontor i Kungsbacka, Sverige. Der vil du få mulighed for at teste Nintendo Switch, den nye spilkonsol fra Nintendo, som udvisker grænserne mellem håndholdt og stationær spil.

Eventen

Under eventen vil der være fokus på Nintendo Switch og du vil selvfølgelig få mulighed for at afprøve mange forskellige spil.

Spillene

Nedenstående spil vil i hvert fald kunne prøvespilles til Pre-Launch eventen.

Tid og sted

Hvor: Vores hovedkontor i Norden på Marios Gata 21 i Kungsbacka, Sverige

Hvornår: Lørdag den 4. februar samt søndag den 5. februar, begge dage fra kl. 09.00-18.00

Vores mål er, at alle som kommer skal have lov at spille mindst en time Nintendo Switch. Vi kan dog ikke love nogen en bestemt spilletid, da vi ikke ved helt præcist, hvor mange besøgende der kommer.

Vi håber der kommer mange besøgende, hvilket selvfølgelig giver risiko for en del ventetid. Et tip er at tage Nintendo 3DS med og køre lidt StreetPass i køen.

Rejse

  • Mellem Göteborgs hovedbanegård og Kungsbacka station går der jævnligt tog. På http://www.vasttrafik.se/ finder du mere information om tider og priser.
  • Mellem Kungsbacka station og Bergsalas hovedkontor vil der hele dagen løbende køre en gratis eventbus. Mere information om afgangstiderne følger senere.
  • Besøgende kan også benytte de almindelige offentlige transportmidler i Kungsbacka eller de omkringliggende kommuner. Her skal man stige af ved OKQ8 tankstationen og derefter gå de cirka 700 meter hen til eventen.
  • Det er selvfølgelig også muligt at ankomme til eventen i bil. Vi anbefaler dog, at man prøver på at køre sammen i så få biler som muligt.

Overnatning

Hvis du kommer langvejs fra, kan det være rart at have et sted at overnatte. Under følgende links finder du forskellige muligheder:

Hvis du ikke kan finde et sted der passer dig i Kungsbacka, kan du også overnatte i Göteborg og taget toget eller bussen til Kungsbacka station. Kontroller gerne afgangstiderne på http://www.vasttrafik.se/ og se, om du er i nærheden af en passende holdeplads.

Tilmelding

Vores Nintendo Switch Pre-launch Event er åben for alle, så bare kom! Tilmeld dig gerne til eventen via vores svenske Facebookside, så vi ved nogenlunde, hvor mange besøgende vi kan regne med.