fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Animal Crossing: New Horizons Direct den 15. oktober

Animal Crossing: New Horizons Direct den 15. oktober

Fra den 5. november bliver Animal Crossing: New Horizons en endnu bedre oplevelse! Der er nemlig både en gratis opdatering med sjove oplevelser og DLC på vej! Tjek Animal Crossing: New Horizons Direct-udsendelsen her for at finde ud af alt, vi har i vente:

 

 

Den gratis opdatering bringer alle mulige sjove oplevelser til din ø i spillet! Hæng ud med Brewster og drik lækker kaffe, eller tag på mystiske sejlture med Kapp'n. Lær at lave lækre opskrifter og interagere med venner og øboere på spændende nye måder. Grav gyroids op, find nye møbler og indret. Hjælp også Harv på hans ø!

Der kommer også DLC kaldet Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise, som giver dig mulighed for at skabe forskellige slags sommerhuse. Følg Lottie og hendes team, når de bruger nye designteknikker og møbler til at skabe perfekte ferieboliger. Du kan endda dele dine kreationer online!

Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise vil kunne købes den 5. november i Nintendo eShop. Der er også en anden måde at få dette DLC på, og det er ved at købe et medlemskab af Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Så er Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise inkluderet som en del af medlemskabet.

 

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.