fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Ny Metroid Dread-trailer byder på nye, mystiske fjender

Ny Metroid Dread-trailer byder på nye, mystiske fjender

En ny trailer for Metroid Dread er ude nu! I denne trailer får du et glimt af nogle af de mystiske farer, der lurer i skyggerne på planeten ZDR. Du kan også se nogle af de evner og våben, som Samus har til sin rådighed til at bekæmpe dem.

 

Traileren viser Samus blive angrebet af et mystisk væsen kort efter, at hun er landet på planeten ZDR. Den mystiske figur viser sig at være en Chozo, og det er en meget intelligent og teknologisk avanceret art, som var i gang med at skabe fred i hele galaksen. Men tiden arbejdede imod dem og det er nu meget sjældent, at man ser levende Chozo. Så hvem er denne Chozo-kriger, og hvorfor angriber den Samus? Du kan finde ud af sandheden ved at spille Metroid Dread, når spillet udkommer til Nintendo Switch den 8. oktober.

Ud over mødet med Chozo indeholder traileren andre interessante scener, herunder et gigantisk monster, der ser ud til at være en Kraid, en fjende, som Samus har kæmpet mod i tidligere spil. Traileren præsenterer også flere nye og tilbagevendende evner og våben, som Samus har til sin rådighed. Disse omfatter Flash Shift, som giver Samus mulighed for at rejse en vis afstand på et øjeblik, Grapple Beam, en stråle, som giver Samus mulighed for at svinge sig hen til et bestemt sted eller manipulere forskellige dele af omgivelserne, og Storm Missile, som giver Samus mulighed for at sigte og affyre en strøm af små missiler. Du kan finde en mere komplet liste over disse evner og flere oplysninger om, hvordan de fungerer, her.

"Metroid Dread Report"-serien er i øvrigt det perfekte sted at holde sig orienteret med alle de seneste oplysninger om Metroid Dread og få et glimt bag kulisserne fra spillets udviklere. Her er en liste over de tidligere artikler i serien:

 

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook og Instagram.