fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Blå Nintendo Switch Lite lanceres i Europa den 7. maj!

Blå Nintendo Switch Lite lanceres i Europa den 7. maj!

En flot blå udgave af Nintendo Switch Lite-systemet udkommer i Danmark og resten af Europa den 7. maj. Nintendo Switch Lite-modellerne er særligt designet til håndholdt spil.

En af de kommende Nintendo Switch-titler er New Pokémon Snap, der lader dig udforske de frodige omgivelser på ukendte øer for at tage billeder af alverdens Pokémon. Her kan du opleve Pokémon i deres oprindelige miljøer, som byder på alt lige fra tætte jungler til store ørkener, mens du også skal afsløre mysteriet bag Illumina-fænomenet. New Pokémon Snap udkommer til Nintendo Switch-familien den 30. april.

En anden tilføjelse til Nintendo Switchs store spiludvalg bliver det humoristiske eventyr Miitopia, der udkommer den 21. maj. I Miitopia er du selv – og hvem du end finder på at invitere med som spilfigur af familie og venner – deltagere på en sjov og fjollet færd for at bekæmpe skurken, The Dark Lord. 

Nintendo Switch Lite har integrerede kontroller og er både lidt mindre og lettere end Nintendo Switch-systemet. Lite-modellen kan uden problemer spille alle titler, der understøtter håndholdt spil, fra det enorme spiludvalg til Nintendo Switch-familien.

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør) - følg os på Facebook!