fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Viva Festivale! En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch.

Viva Festivale! En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch.

En ny opdatering er på vej til Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Den 28. januar kan alle, som har spillet, downloade denne opdatering, hvor du blandt andet kan opleve et fantastisk farverigt karneval, købe hjerteformede ting og sager og få nye reaktioner og genstande.

Opdateringen indeholder:

  • Festivale Event – Intet slår det kolde vejr bedre end et mægtigt karneval fyldt med dans, farver og fjer. Den 15. februar brager det løs når danseren Pavé ankommer til øens rådhusplads med konfetti og karnevalstemning! På denne dag, den 15. februar, kan du også fange flyvende fjer og bytte dem mod et enestående dansenummer fra Pavé. De regnbuefarvede fjer er et helt unikt syn på øen, så her gælder det om at være til stede, hvis du vil sikre dig en fjer i hatten! Du kan selvfølgelig også invitere venner til din ø, så I kan fejre karneval sammen.
  • Nye reaktioner – Få tilgang til den helt nye Viva Festivale-reaktionspakke fra Nook's Cranny, der indeholder reaktionerne: Feelin' It, Let's Go, Viva og Confetti.
  • Nyt tøj og kostumer – Hvad er et karneval uden kostumer? Allerede den 1. februar kan du købe en række nye kostumer hos Able Sisters, men kun i en begrænset periode.
  • Sæsonrelaterede genstande – En række nye genstande vil blive tilgængelige gennem Nook Shopping. Spillere kan fejre sæsonen med alt fra chokoladehjerter til hjerteformede buketter fyldt med smukke blomster. Disse genstande er tilgængelige fra den 1. til den 14. februar. Derudover vil der være andre genstande i forbindelse med Lunar New Year og Big Game Celebration i visse perioder i løbet af januar og februar.

Men det stopper selvfølgelig ikke her, for der kommer en helt ny opdatering til Animal Crossing: New Horizons allerede til marts. Så her er det bare at følge med!

Se nyheder og konkurrencer fra Nintendo Danmark (distributør)- følg os på Facebook!