fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Ny fighter og nye trailere præsenteret til The Game Awards

Ny fighter og nye trailere præsenteret til The Game Awards

I en ny trailer, der blev vist til The Game Awards, så vi, at Sephiroth fra FINAL FANTASY VII dukker op i Super Smash Bros. Ultimate som spilbar fighter. Sephiroth bliver en del af Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 DLC, der også inkluderer fighters som Min-Min fra ARMS og Steve & Alex fra Minecraft, samt tre andre fighters, der endnu ikke er afsløret. Sephiroth bliver dermed den anden figur fra FINAL FANTASY VII, som bliver en spilbar fighter i Super Smash Bros. Ultimate, hvor Cloud var den første. Mere information om Sephiroth følger i en dedikeret video torsdag den 17. december kl. 23:00 dansk tid.

En ny trailer for MONSTER HUNTER RISE blev også vist under The Game Awards. Denne nye trailer afslørede flere monstre og steder i spillet. Vi fik også at vide, at der kommer en demo til spillet i januar, der kan downloades kvit og frit fra Nintendo eShop. Monster Hunter Rise udkommer til Nintendo Switch den 26. marts.

Animal Crossing: New Horizons vandt prisen for Best Family Game til The Game Awards. Andre Nintendo Switch-relaterede spil, som vandt priser, var det meget roste Hades, der vandt i kategorierne Best Action Game og Best Indie Game samt Mortal Kombat 11 Ultimate, der vandt i kategorien Best Fighting Game.

Capcom viste en trailer til Ghosts ’n Goblins Resurrection, der udkommer som downloadspil til Nintendo Switch den 25. februar 2021.