fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Vinteren kommer med den nye opdatering i Animal Crossing: New Horizons

Vinteren kommer med den nye opdatering i Animal Crossing: New Horizons

Efterårsbladene er dalet ned fra træerne og årstiden skifter igen på øerne, der ligger på den nordlige halvkugle. Udenfor bliver det koldere og koldere, men selvom det er vinter, er der heldigvis varmt og hyggeligt i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch!

Turkey Day fejres før der falder sne den 26. november og knap en måned senere, på selveste juleaften, fejres Toy Day. Med denne opdatering får du også flere nye frisurer og reaktioner, så du kan se ud og udtrykke dig på den helt rigtige måde. Du vil også kunne øge din lagerkapacitet med Storage Expansion-opgraderingen, så du kan gemme endnu flere genstande. Sidst men ikke mindst vil det blive muligt at overføre Save Data med denne gratis opdatering.

Opdateringen indeholder:

  • Turkey Day – På kalkundagen den 26. november - den amerikanske Thanksgiving Day - kommer selveste stjernekokken Franklin på besøg! Hjælp Franklin med at samle alle de rette ingredienser til hans retter og få en spændende overraskelse. Bemærk at rådhuset skal være bygget færdigt inden man kan tage del i festen.
  • Toy Day – Alle indbyggerne på øen glæder sig til den tid på året, hvor man både giver og modtager gaver! Du vil nok lægge mærke til, at der kommer flere og flere dekorationer, som julen nærmer sig. Hold godt øje med dekorerede træer, det kan nemlig godt være, at der også falder pyntegenstande ned, som du kan bruge til at lave dine egne vintermøbler, hvis du ryster træet lidt ekstra! Fra den 1. til den 25. december vil det være muligt at købe legetøj i Nook's Cranny og hvis du mangler smart tøj til at fejre Toy Day i, så har de masser af nyt hos Able Sisters. Selveste juleaften kommer Jingle på besøg på alle øerne og giver alle indbyggere og spillere en flot julegave. Bemærk at rådhuset skal være bygget færdigt inden man kan tage del i festen.
  • Nye reaktioner og frisurer – Hele ni nye reaktioner og seks nye frisurer bliver tilgængelige og kan købes for Nook Miles på terminalen på rådhuset.
  • Større lagerplads i huset – Spillere, der tidligere har øget størrelsen på deres hus og som har betalt hele gælden, vil nu få mulighed for at få endnu mere lagerplads. Besøg Tom Nook på rådhuset og spørg ham, hvilke muligheder han kan tilbyde dig. Den maksimale lagerplads er nu på hele 2400 pladser.
  • Besøg en tilfældig ø i drømme Nu kan du vælge at besøge en helt tilfældig ø! Oplev hvordan andre har opbygget og indrettet deres øer og få inspiration til din egen ø!
  • Animal Crossing: Pocket Camp-samarbejde – For at fejre Animal Crossing: Pocket Camps tre års jubilæum, vil du få mulighed for at anskaffe en Pocket Camp Smartphone i Animal Crossing: New Horizons.
  • Resident og Island Data Transfers – To nye funktioner lanceres med denne opdatering, hvormed du som bruger får mere fleksibilitet. Du kan nu overføre beboerdata fra et system til et andet. Dette inkluderer navn, udseende og udstyr, inklusive alle de ting du har på lager! Du kan også vælge at flytte ødata, hvor du flytter al data inklusive selve øen til et nyt system. Dette bliver muligt ved at downloade Island Transfer Tool-appen i Nintendo eShop.
  • … og meget, meget mere - Fra den 26. til den 31. december gør vi klar til en overdådig nytårsfest! Selve nedtællingen starter dog ikke før klokken 19:00 den 31. december!

Næste opdatering til Animal Crossing: New Horizons lanceres i slutningen af januar.