fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • 10 tips til dig som er på eventyr med Paper Mario: The Origami King

10 tips til dig som er på eventyr med Paper Mario: The Origami King

I det eventyrlige spil Paper Mario: The Origami King til Nintendo Switch  skal du redde en hel verden af papir! Har du ikke tidligere spillet et Paper Mario-spil eller har du bare brug for lidt hjælp, så kommer her lidt praktiske tips til at besejre King Ollys foldede soldater og andre finurligheder.

Spørg Olivia om hjælp

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing OliviaHint UK image950w

Marios nye rejsekammerat er lige så spændt på at udforske det store papirrige som du er! Tryk på X-knappen, når som helst du har brug for et hint til, hvad du skal gøre eller i hvilken retning du skal.

Kig efter origami-stykker i landskabet

Ser du papirstrimler stikke ud på din vej, kan du give dem et slag med hammeren. Ganske ofte vil en Toad sammenfoldet af Origami King vise sig. Som tak for at blive udfoldet vil Toad belønne dig med nogle mønter, en brugbar genstand eller måske et venligt råd.

Overrask dine fjender!

Overrask de foldede soldater rundt omkring ved at give dem et hammerslag eller at hoppe på dem. Det er en snild måde at uddele lidt ekstra skade, inden den rigtige kamp begynder!

Udstyr dig med våben

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Weapons UK image950w

Sørg for at udstyre dig med alle nye hammere og støvler, som du får indsamlet, via ”Weapons”-siden i hovedmenuen. Disse våben går nemlig i stykker ved gentagen brug, så det er en god idé at have nye våben klar. Du risikerer dog ikke at stå helt uden våben, da den hammer og de støvler du startede spillet med, aldrig går i stykker.

Husk genstandene!

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Bliver du lidt krøllet i kampens hede? Brug svampe til at hele dig! Du kan også bruge ildblomster og POW-blokke til at styrke dine angreb.

Tilbehør gør alt lettere

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing Accessories UK image950w

Du kan også samle tilbehør, der giver dig bonusser ved brug, fx øger dine HP (helbredspoint) i kamp eller giver rabatpriser i spillets butikker. Når du har købt noget tilbehør, skal du huske at aktivere det på ”Accessories”-siden i hovedmenuen. Der er en begrænsning på, hvor meget tilbehør du kan bruge samtidigt, så vælg med omhu.

Tid er penge!

Tiden flyver nogle gange, men heldigvis kan du bruge mønter til at købe dig mere tid, når du har brug for det til at løse en opgave. Du finder mønter overalt i spillet og tjener bunkevis af dem ved at vinde kampe. Så tag bare spenderbukserne på!

Få Toads til at heppe på dig

Få Toad-publikummet til at give dig et skub i den rigtige retning, hvis du er bagud i en kamp. Kast lidt mønter ud til dem og de vil strømme dig til hjælp med angreb på fjender, helende genstande og måske endda løse noget af en opgave.

Besøg Toad Town

NSwitch PaperMarioTheOrigamiKing ToadTown UK image950w

Hver gang du har reddet en Toad, bør du besøge Toad Town for at se om der er åbnet nogle nye butikker eller steder. For det betaler sig at udføre en heltedåd.

Træn i Battle Lab

Besøg også Battle Lab i Toad Town, hvor du kan øve din timing og træne dine angreb, løse særlige puzzle-udfordringer og kæmpe mod tidligere besejrede bosser. Efter at have klaret visse ting i eventyret, kan du hente særlige gadgets i Battle Lab, der vil gøre dine kampe lidt nemmere, enten ved at give dig mere tid eller endda give dig løsningen.