fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Lite

Nintendo introducerer Nintendo Switch Lite, der er en kompakt, letvægtskonsol dedikeret til at spille i håndholdt format.

I dagens videoudsendelse introducerede Nintendo den håndholdte Nintendo Switch Lite, der vil være tilgængelig i tre forskellige farver: gul, grå og turkis. Opbevaringstaske og skærmbeskytter vil også blive lanceret.

Flagskibet Nintendo Switch blev lanceret i marts 2017 og tilbyder tre forskellige spillemåder: Stationært på tv-skærm via Nintendo Switch Dock, på konsollens skærm som tabletop-måde og som håndholdt konsol til at spille hvor som helst, når som helst. Denne udgave af systemet fås med enten grå Joy-Con-kontroller eller neon-rød og -blå Joy-Con-kontroller.

Nintendo Switch Lite har integrerede kontroller og er mindre end flagskibsversionen af Nintendo Switch. Den har ikke det ”støtteben”, som anvendes til at spille i tabletop-måde* og kan som en dedikeret håndholdt konsol ikke tilsluttes en tv-skærm. Derfor medfølger hverken docking-station eller HDMI-kabel Nintendo Switch Lite-versionen af systemet.

Nintendo Switch Lite kan afspille alle spil i det kæmpestore udvalg af spil til Nintendo Switch, som understøtter håndholdt spil, dog kan nogle spil have restriktioner. Bag på spilkassetterne og i produktinformationen på spilsiderne på nintendo.dk kan du se, om et spil fungerer som ”Handheld Mode”.

I tillæg til de tre farver Nintendo Switch Lite kommer i til lanceringen, lancerer Nintendo også en Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition** i begrænset oplag den 8. november. Denne version har flotte illustrationer med de to nye legendariske Pokémon fra de kommende spil, Pokémon Sword og Pokémon Shield, der lanceres den 15. november til alle Nintendo Switch-systemer.

*Spil, der understøtter tabletop-måde, kan fortsat spilles, hvis spillerne forbinder ekstra Joy-Con-kontroller (sælges separat) til Nintendo Switch Lite. I disse tilfælde skal der også bruges en enhed til opladning af Joy-Con såsom Joy-Con Charging Grip.

**Spillene Pokémon Sword / Pokémon Shield medfølger ikke.