fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheder
  • Ny sæson med mesterskaber i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2 starter denne sommer!

Ny sæson med mesterskaber i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2 starter denne sommer!

Den første kvalifikationsrunde er på Gamescom i august i år. Det er bekræftet, at European Championships fortsætter i 2020.

Støvet efter de spændende finaler i Los Angeles tidligere i juni har knapt lagt sig, men allerede nu kan vi bekræfte, at nye turneringer i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2 er på vej. De første regionale kvalifikationsrunder i Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 og Splatoon 2 European Championship 2019-2020 finder sted på Gamescom i Køln, Tyskland i august.

I sidste sæson var det Team Ehre fra Tyskland og Alliance Rogue fra Frankrig, som blev europæiske mestre i hhv. Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup og Splatoon 2 European Championship. Begge hold fortjente deres plads ved verdensmesterskaberne i dagene op til E3 i Los Angeles. Desværre fik ingen af holdene en pokal med hjem til Europa.

Team Ehre besejrede de franske favoritter Team Guezmer i den europæiske finale i European Smash Ball Team Cup 2019, som blev holdt i Amsterdam i starten af maj. I Splatoon 2 vandt Alliance Rogue over vinderne fra 2018, franske team BackSquids, med 4-1. Spørgsmålet er, om Team Ehre og Alliance Rogue vender tilbage og løber med sejren endnu engang, eller om tidligere rivaler får revanche? Måske kommer der helt nye hold på banen, som rydder bordet?!

Spillere, som ønsker at deltage i turneringerne, kan være med via lokale kvalifikationsrunder. Flere detaljer om European Championships 2019-2020 og mere information om tid og sted for turneringerne i Norden vil blive præsenteret senere på nintendo.dk.