fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Copyright

Alt indhold på denne hjemmeside, inklusive artikler, artwork, skærmbilleder, grafik, logotyper og andre filer tilhører Nintendo. Bortset fra materiale som ejes af tredjepart og beskyttes af danske og internationale love om ophavsret og immaterielle rettigheder.

Hvad betyder det?

Alt indhold på denne hjemmeside, inklusive artikler, artwork, skærmbilleder, grafik, logotyper og andre filer, må ikke anvendes på nogen anden hjemmeside, publikation, offentlig udgivelse eller i forbindelse med produkter eller tjenester, som ikke er Nintendos. Materialet på hjemmesiden må ikke anvendes på måder, som udløser forvirring blandt kunder, nedvurderer eller miskrediterer Nintendo, er kommercielt udbyttende eller på anden vis krænker Nintendos immaterielle rettigheder.

Kan jeg få lov til at anvende materialet?

Bergsala AB kan desværre ikke håndtere forespørgsler vedrørende brug af materialet, der findes her på siden, da vi ikke ejer rettighederne til materialet. I stedet må vi henvise til de respektive ejere.

Nintendo og tredjepart

Flere af de spil som præsenteres på denne hjemmeside er helt, eller delvist, ejet af andre selskaber end Nintendo. Alle rettigheder til materialet for disse spil, tilhører de respektive ejere.

Nintendo respekterer andres immaterielle rettigheder og beder også andre om at gøre det samme. I henhold til Digital Millennium Copyright Act (DMCA) i USA, Electronic Commerce Directive (2000/31/EC) i EU, samt andre lignende love, har Nintendo etableret retningslinjer for, hvordan sager skal håndteres, når nogen krænker Nintendos immaterielle rettigheder. Denne politik indebærer blandt andet, at Nintendo kan lukke brugerkonti ved mistanke om brud på ophavsretten.

 amiibo Mario