nintendo logo

  • Information
  • Policy for websteder publiceret af Bergsala A/S

Policy for websteder publiceret af Bergsala A/S

Bergsala A/S ser det som vores ansvar at beskytte de besøgendes personlige oplysninger og vi passer derfor på den information vi får fra dig. Hvis du vil have mere at vide, kan du læse nedenstående privacy policy.

Bergsala A/S ejer flere domænenavne (blandt andet www.nintendo.dk) og udvider med tiden med flere websites. Bemærk venligst at denne policy kun vedrører websites der publiceres og ejes af Bergsala A/S og ikke websites som vi linker til. Vi kan somme tider benytte andre parter for at samle information fra vores besøgende. I de tilfælde gælder policyen også disse virksomheder.

Hvilken type information indsamles?

For at logge ind, tilmelde dig nyhedsbrev, deltage i konkurrencer eller deltage i afstemninger bliver du nødt til at angive informationer som navn, adresse e-mail-adresse med mere.

Vores policy gældende for børn under 16 år

Bergsala A/S anbefaler forældre eller andre voksne til at være sammen med mindreårige når de er online. Vi opfordrer forældre til at sørge for at deres børn aldrig opgiver deres rigtige navn, adresse eller telefonnummer uden tilladelse på Internet. Vi anbefaler at forældre eller andre voksne i forvejen godkender, hvis børn under 16 år deltager i aktiviteter på Internet som kræver registrering.

Hvad sker der med den oplyste information?

Den information, som du giver os, tillader os – ud over at sende dig nyhedsbrev, hvis du har tilladt dette – at informere dig om nye produkter, tjenester, særlige tilbud, konkurrencer eller andre aktiviteter. Sådan information sendes pr. e-mail, hvis du ikke har fravalgt denne mulighed. Bergsala A/S videreformidler ikke information til tredje part, men anvender det kun til eget brug. Vi kan også bruge indsamlet information til at udføre demografiske studier for hele tiden at kunne forbedre vores hjemmesider og imødekomme de besøgendes behov. Vi kan også oprette brugerprofiler til fx at kunne se brugernes yndlingsspil og hvilken type information de opsøger på vores sider.

Korrespondance med Bergsala A/S

Da en e-mailadresse kan identificere en person, beskyttes denne information i sikrede e-mailsystemer, og kun særligt personale i Bergsala A/S har adgang til den. De fleste meddelelser slettes så snart de er besvaret.

Dansk lov

Vores webpolicy er udformet i overensstemmelse med danske love og forordninger. Hvis du har spørgsmål til vores webpolicy er du velkommen til at kontakte os.

amiibo Rosalina