fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  De europæiske vindere af Nintendo Labo Creators Contest er udvalgt

  Vinderne i tre kategorier - Nye skabelser, Dekorerede og Børn - er blevet udvalgt blandt hundredvis af bidrag sendt ind fra hele Europa. Repræsentanter for udviklerne bag Nintendo Labo var med i juryen.

  CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 03

  Som vi tidligere har skrevet gik tre nordiske vindere videre i Nintendo Labo Creators Contest Europe for at konkurrere om hovedpræmien, en specialdesignet Nintendo Switch. Desværre gik de ikke hele vejen i den sidste runde, og præmien gik i stedet til Spanien og Frankrig, som du kan se herunder.

  Kategori: Nye skabelser

  Labo Alien Game 1

  Vinder: Labo Alien Game, Jose Julio (Spanien)

  Se video med Labo Alien Game på YouTube.

  Udtalelse fra vinderen: “Ved at bruge vibrationen i Nintendo Switch Joy-Con-kontrollerne har vi skabt et spil, der udsender [bordtennis-] bolde gennem en tragt. Boldene skal forestille rumvæsener. Vi skyder dem ved at trykke på knappen, mens de falder. IR Motion-kameraet opdager bolden og vi får point. Mine døtre har hjulpet med at dekorere spillet, så hele familien har virkelig hygget sig med projektet.”

  Juryens kommentar: “Vi holder meget af idéen om at bruge Joy-Con-kontrollernes HD Rumble til at få boldene til at falde. At bruge IR Motion-kameraet til at fange boldenes bevægelser, når de falder er også inspirerende. Dette spil ser også ud til at være utroligt sjovt - vi ville gerne prøve det!!”

  Kategori: Dekorerede skabelser

  Luigi s Little Mansion 3

  Vinder: Luigi's Little Mansion, Jordi Lamarca de Sanz (Spanien)

  Se video med Luigi's Little Mansion på YouTube.

  Udtalelse fra vinderen: “Jeg tænkte allerede på at dekorere huset som et spøgelseshus før Nintendo Labo Creators Contest begyndte. Da jeg bestemte mig for at deltage, begyndte referencer fra Super Mario-verdenerne at blive mere og mere vigtige, og til sidst endte hele projektet med at være nært relateret til de verdener (især Luigi's Mansion).

  Jeg har ønsket at tage vare på en bestemt Nintendo Labo-ånd, og jeg har udviklet herregården ved at prøve mig frem og folde pap med hjælp af en blyant, en lineal og en kniv, men uden lim. Jeg forsøgte at bruge mindst muligt materiale. Idéen var at give huset mere volumen og at have et sted til at holde to af spillets mekanismer, da jeg ønskede at kunne bruge dem på en mere fysisk måde, så snart herregården var færdig. Min tre år gamle datter og jeg elsker at spille Luigi's Mansion. Vores Tomo hedder 'Pepito'.”

  Juryens kommentar: “Dette bidrag var smukt tilpasset helt ned til de mindste detaljer og viser en stor grad af håndværk. Vi elskede alle idéerne til dette værk, fra porten som åbnes, når man vrider på knappen, til den selvlysende maling, der afslører en svævende Boo, når det bliver mørkt. Det, at man kan åbne op for herregården, se indersiden af den og stadig bruge den som et Toy-Con House er virkelig imponerende!”

  Kategori: Børn

  Bowser s Castle 1

  Vinder: Tilpasset Bowser's Castle-inspireret hus, Fabrice Doberva (Frankrig)

  Udtalelse fra vinderen: “Et tilpasset Toy-Con-hus skabt til at se ud som Bowser's Castle.”

  Juryens kommentar: “Vi holder meget af de mange detaljer, der er inkluderet i dette bidrag, og vi beundrer farvevalget, der er både flot og balanceret. De fire tårne ser tykke og solide ud, akkurat som man forventer det af et slot. Meget imponerende! Vi er sikre på, at Bowser også ville være fornøjet med det!”

   

  Læs mere om Nintendo Labo