fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Test Mario Tennis Aces allerede den 1. juni!

  Nintendo Switch-ejere kan teste Marios nye sportsspil i en gratis multiplayerdemoversion, der vil være tilgængelig i en begrænset periode.

  Alle fans, som glæder sig til Mario Tennis Aces den 22. juni, kan nu også glæde sig til at teste en demoversion af spillet fra den 1. juni i en Mario Tennis Aces-onlineturnering. Det eneste, du skal gøre for at deltage i turneringen, er at downloade gratis demosoftware til din Nintendo Switch.

  Glæd dig til at spille med favoritter som Mario, Peach, Yoshi og Bowser. Deltag i turneringen og få point baseret på din succes. Med disse point kan du låse op for yderligere fem figurer.

  Ud over onlineturneringen kan du prøve at spille kampe mod en computerstyret modstander. Uanset om du vælger at spille mod andre spillere i turneringen eller mod den computerstyrede modstander, kan du låse op for Marios traditionelle outfit med de blå overalls, som du siden kan bruge i den fuldstændige version af spillet.

  Download den gratis software fra Nintendo eShop, inden turneringen starter, og se frem til en weekend med sjov tennis i fuld fart. Turneringen starter fredag den 1. juni kl. 16.00 og fortsætter frem til kl. 00.59 mandag den 4. juni. Bemærk venligst, at du hele tiden skal være online for at kunne spille denne demoversion.

  Klik her for at besøge den dedikerede side om Mario Tennis Aces!