fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Opdatering fra Squid Research Lab – Splatoon 2: Octo Expansion, Rank X og meget mere!

  Fik du set den seneste Nintendo Direct, Inklings? Den indeholdt en masse ny information om Splatoon 2 til Nintendo Switch, inklusive Splatoon 2: Octo Expansion - en splinterny solofunktionsudvidelse, der vil kunne købes og downloades til sommer! For ikke at nævne flere baner og våben samt... Rank X!

  Splatoon 2: Octo Expansion

  Et forskerhold afslørede for nylig noget kaldet Splatoon 2: Octo Expansion. En heftig ny solofunktion, hvor du spiller som Agent 8 - en helt ny figur, der ser ud som en Octoling - og skal navigere rundt i 80 mystiske, underjordiske forsøgsanlæg i et desperat forsøg på at komme op til overfladen i Inkopolis!

  Hvis du klarer at komme op til overfladen, vil du kunne låse op for at spille som Octoling i multiplayer-kampe.

  Splatoon 2: Octo Expansion lanceres til sommer, men du kan købe Octo Expansion Pass via Nintendo eShop allerede i dag og umiddelbart få Octo-tematiseret udstyr i spillet, som du selvfølgelig kan bruge med det samme.

  Stor Splatoon 2-opdatering!

  I april vil Splatoon 2 få en stor, gratis opdatering (version 3.0) som indeholder over 100 nye genstande, flere nye arenaer (Piranha Pit, Camp Triggerfish og Wahoo World) samt den nye Rank X. Dette er den mest ekstreme rang man kan opnå hidtil, til og med højere end S+!

  Kan du opnå Rank X?

  Erfarne spillere vil kunne vise deres overlegenhed med Rank X - en ny hardcore rang, der er over S+! Kun 1% af spillerne vil klare at kvalificere sig til denne prestigefyldte position. Er du en af dem?

  0326 RankX EN image950w

  Flere baner, mere udstyr og mere morskab!

  Favoritbanerne Piranha Pit og Camp Triggerfish vender tilbage sammen med en helt ny bane - Wahoo World! Det siges at være den foretrukne datingspot for hippe Inklings...

  0326 Splatoon2 3.0 ss WahooWorld

  Over 100 genstande kommer der oveni, hvilket også betyder, at du nu kan gøre dig klar til foråret! Forresten, fremover vil der komme nye baner og våben månedligt.

  0326 Splatoon2 NewGear 02

  Fik du fat i det hele? Splatoon 2-verdenen udvikler sig løbende, så sørg for ikke at gå glip af noget!

  Splat-splat! Stay Fresh og alt det der...

  Følg os gerne på Facebook for små og store nyheder fra Nintendos verden, konkurrencer og meget mere!