Skip to main content

Paper Mario: The Thousand-Year Door

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 23. maj, 2024
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Intelligent Systems
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo. Program © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS. © 2004 Nintendo. Game Developed by INTELLIGENT SYSTEMS.
Tag med Mario og vennerne på eventyr for at finde den legendariske skat bag den ældgamle Thousand-Year Door!

Da Princess Peach beder Mario om hjælp til en skattejagt, tager han straks til byen Rogueport. Men ved Marios ankomst er Peach ikke til at se nogen steder?! Mario hører da om Crystal Stars-legenden og begiver sig ud for at finde disse mytiske skatte samt forhåbentlig finde Peach undervejs.

Mario er selvfølgelig ikke den eneste, som håber at finde disse krystalstjerner og det er altså heller ikke kun Bowser, som vil skabe problemer denne gang! Kan vores helt finde disse ældgamle genstande, åbne tusindårsdøren og måske endda redde verden?

En papirverden fuld af overraskelser

For at finde krystalstjernerne må du vove dig uden for Rogueports mure og se verden! Alle slags opdagelser venter på dig: en kæmpe drage, der gemmer sig i et uhyggeligt slot, en forbandet by indhyllet i evigt tusmørke, dristigt detektivarbejde ombord på et tog og meget mere!

Når det handler om at komme omkring og udforske verden, kan Marios papirevner hjælpe! Prøv at forvandle dig til et papirfly for at flyve over huller eller blive papirtynd for at klemme dig gennem snævre rum. Der er også endnu flere evner at finde undervejs!

En parade af partnere

Du vil møde et farverigt persongalleri, som med glæde vil slutte sig til dig på din rejse. Og ikke nok med at disse allierede kan hjælpe dig med at finde krystalstjernerne, de giver også deres helt eget præg på rejsen!

Hver partner har sine egne unikke evner, fx Goombella, som har oplysninger om fjender eller steder. Koops, som kan få fat i ting, der er ellers utilgængelige. Madame Flurrie, som kan blæse forhindringer væk for at afsløre hemmelige stier og meget mere. Du kan endda bruge disse færdigheder i kamp for at give dig selv et forspring i forhold til dine modstandere.

Turbaserede kampe

Har du set nogen fjender på dine rejser? Mød dem i en turbaseret kamp foran et begejstret publikum! Du kan bruge alle mulige metoder til at nedlægge modstanderne, inklusive angreb, som du får med særlige badges og specialbevægelser, der kanaliserer kraften fra krystalstjernerne.

Udfør dine angreb med veltimede knaptryk for at øge din styrke, eller tryk på knappen, mens du bliver angrebet, for at reducere den skade, du tager. Jo bedre du klarer dig, jo mere hepper publikum på dig!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark