fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Det er Kirby mod Kirby!

  Er du parat til at gå i arenaen i Kirby Battle Royale, der udkommer til Nintendo 3DS den 3. november?

  Inden lanceringen kan du downloade og prøve den gratis demoversion fra Nintendo eShop. Du kan endda gemme dine data til det rigtige spil, hvilket ovenikøbet låser op for Meta Knight som spilbar figur!

  Udfordr dine venner og lad kampen begynde! Det er på tide at finde ud af, hvem der er den sejeste Kirby af dem alle, når Kirby Battle Royale lanceres i Europa den 3. november, eksklusivt til Nintendo 3DS-familien. En gratis demoversion*, hvor spillerne kan afprøve tre af spillets ti forskellige kampfunktioner er allerede nu tilgængelig i Nintendo eShop og vordende spillere kan til og med låse op for den mysteriøse Meta Knight som spilbar figur ved at gemme spildata fra demoversionen og overføre det til det rigtige spil. Afsted til Nintendo eShop og find Kirby Battle Royale - Demo Trailer.

  Kirby Battle Royale er et tempofyldt 3D-actionspil, hvor hver spiller hopper i rollen som Kirby og kæmper ansigt til ansigt mod andre Kirbies. Der er hele ti forskellige kampfunktioner og 13 Kirby-kopievner at låse op for, hvilket alt sammen kan nydes gennem online multiplayer**, lokal multiplayer eller single-player Story Mode. Spillet understøtter også Download Play***, så op til fire spillere kan kæmpe mod hinanden med kun én udgave af spillet. Hver af de ti varierede kampfunktioner er designet til fire kombattanter, enten to mod to eller hver Kirby for sig selv. Herunder er et par af de kampe, du vil komme ud for:

  Battle Arena: Svæv som en sommerfugl og stik som en Kir-bi i dette afsindige alle mod alle spetakel. Spring ind i kampen og smadr de andre spillere i stumper og stykker! Hold dem i uvidenhed fra den ene kamp til den næste ved hele tiden at skifte dine kopievner, så de ikke har en anelse om, hvad der venter dem!

  Apple Scramble: En vanvittig og taktisk to mod to-funktion. Holdene skal kæmpe om at plukke æbler fra de omkringliggende træer og scorer point ved at smide dem gennem en luge. Hvis du stabler dem, kan du score endnu flere point på en gang, men det handler ikke kun om at være en fredelig samler - det giver også gode point at være jæger og angribe modstanderne for at stjæle deres æbler. Vær dog på vagt, for de prøver ganske givet også at stjæle jeres høst! Regn også med at bølgerne vil gå højt, når et at de meget værdifulde gyldne æbler dukker op.

  Crazy Theater: Du ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske, når hver en runde byder på helt nye udfordringer, som fx at angribe en bestemt spiller, undgå en storm af asteroider eller hurtigt klare et par udregninger. Dine modstandere vil helt sikkert forsøge at distrahere dig, så du må være kvik i replikken og hurtig på aftrækkeren!

  Spillerne optjener Battle Coins for de ting de opnår i spillet, som fx at komme videre i Story Mode, og disse kan bruges på en lang række genstande i spillet, inklusive hatte, som Kirby kan tage på. Spillet er også kompatibelt med Kirby-seriens amiibo****, som tilføjer ekstra genstande til samlingen. Blandt andet vil anvendelsen af Kirby-figuren låse op for Ultra Sword Hat. Så snart spillet lanceres kan spillere eksperimentere med med alle de andre amiibo i Kirby-serien og se, hvad de låser op for.

  For at få en forsmag på den spændende action, der er i vente, kan alle downloade en gratis demoversion i Nintendo eShop. Her kan spillerne dykke lige lukt ned i spektaklerne i Battle Arena og Apple Scramble, og de overraskende udfordringer i Crazy Theater kan også låses op. Alle, der har nydt multiplayer-morskaben i Team Kirby Clash Deluxe bør helt sikkert kaste sig ud i demoversionen af Kirby Battle Royale. Og derudover, spillere af demoversionen, som køber det rigtige spil og overfører deres spildata, låser også op for Meta Knight som spilbar figur, der ellers først kan låses op for helt i slutningen af Story Mode.

  Kan du klare King Dededes udfordring? Kan du overleve i en Kirby-spiser-Kirby-verden? Gå i arenaen og sæt dit mod på en prøve når Kirby Battle Royale lanceres i Europa, både som fysisk version og som download i Nintendo eShop, til Nintendo 3DS-familiens systemer den 3. november 2017.

  *Trådløs internetforbindelse påkrævet. Ligeledes er registrering af et Nintendo Network ID og accept af Nintendo Network relaterede termer og betingelser påkrævet.
  **Trådløs internetforbindelse påkrævet.
  ***Kun én kopi af spillet er påkrævet for at benytte Download Play med flere Nintendo 3DS-systemer.
  ****Anvender NFC-funktionen i New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL eller New Nintendo 2DS XL, eller NFC Reader/Writer-tilbehøret til andre Nintendo 3DS-systemer.