fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Harvest Moon: One World udkommer i år til Nintendo Switch!

  Natsume Inc. og Rising Star Games annoncerede i dag Harvest Moon: One World til Nintendo Switch. Harvest Moon: One World udkommer senere i år og distribueres i Europa af Nintendo.

  Spirende landmænd vil udforske en hel verden fuld af både nye og velkendte ansigter, unikke landsbyer og eventyrlige udfordringer, mens de passer og plejer deres voksende gård. Harvest Moon: One World udvikles med en helt ny motor og grafik.

  Harvest Moon: One World har en helt ny måde at udforske Harvest Moon på, som både veteraner og nye spillere vil nyde at spille,” sagde Hiro Maekewa, præsident og adm. direktør for Natsume. ”Harvest Moon har udviklet sig gennem årtierne, men har altid bevaret kernen af traditionelt, tilgængeligt landbrugssjov for alle, som franchisen er kendt for. Den nye motor og grafik vil opgradere denne oplevelse til år 2020. Vi glæder os meget til at dele flere nyheder om Harvest Moon: One World de kommende måneder.”

  Kan du forestille dig en verden uden tomater, jordbær og endda kål?! Det er den situation, man som spiller vil befinde sig i, når næste del af Harvest Moon-serien lanceres. Kun en gammel bog giver antydninger om, hvad der engang fandtes… Ansporet af en mystisk opdagelse vil spilleren begive sig ud på et eventyr, der strækker sig ud over hjembyen og til hele verden. Hvilke steder og folk venter dig? Fra Halo Halos vidunderlige strande til Salmiakkis snedækkede bjergtinder er der bogstaveligt talt en hel verden at udforske!

  “Rising Star Games har samarbejdet med Natsume gennem næsten to årtier.” udtalte Brjann Sigurgeirsson fra Thunderful Publishing og Rising Star Games. “Harvest Moon er selve serien, der startede farming-genren, altid innovativ med nye idéer, mens nye spillere stadig tiltrækkes. Med den uvurderlige støtte fra Nintendo of Europe vil vi fortsat bære faklen for denne succesrige serie ind i år 2020 og videre til paneuropæiske regioner med udgivelsen af Harvest Moon: One World for Nintendo Switch.”

  Det første spil i Harvest Moon-serien udkom i Nordamerika i 1997, og hele historien om serien kan ses her!