fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Sejr til Japan i både Splatoon 2 og Super Smash Bros. Ultimate

  Spillere fra hele verden kom til Los Angeles for at kæmpe i tre Nintendo-turneringer. Der blev kronet mestre i Super Mario Maker 2 Invitational 2019, Splatoon 2 World Championship 2019 og Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3-turneringer. Konkurrencerne satte scenen for en uge med spændende Nintendo-aktiviteter på E3 2019.

  Super Mario Maker 2: Invitational 2019

  Youtuber AbdallahSmash tog sejren og fik et flot Super Mario Maker 2: Invitational 2019-trofæ ved at navigere sig gennem udfordrende baner skabt af folkene fra Nintendo Treehouse. Banerne fra Super Mario Maker 2 Invitational 2019 vil også blive tilgængelige for alle spillere, når Super Mario Maker 2 udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 28. juni.

  Splatoon 2: World Championship 2019

  I Splatoon 2 World Championship 2019 udsplattede team GGBOYS fra Japan holdene fra Europa, Nordamerika og Australien/New Zealand. GGBOYZ, som består af Dynamon, Taiji, Etona og Yamamicchi, kom igen efter 2-0 i finalen mod FTWin og vandt endeligt med 4-2. Det franske europamesterhold i Splatoon 2, Alliance Rouge, tabte 3-2 mod Nordamerikas FTWin i semifinalen. Til trods for deres tapre indsats for at nå finalen, blev de besejret i en spændende kamp, hvor de spillede deres rolle i en meget intensiv Splat Zone-kamp. GGBOYS vandt pokalen og vil få deres navne indgraveret i den eftertragtede Sterling Squid som bevis på sejren.

  Efter afgørelsen i Splatoon 2 World Championship 2019 annoncerede Nintendo, at den sidste Splatoon 2 Splatfest, den såkaldte “Splatocalypse,” vil begynde den 18. juli kl. 14:00. Begivenheden falder på spillets 2-års fødselsdag og vil vare i 72 timer, hvor spillere vælger mellem "kaos” eller "orden”. En ny Shifty Station-arena vil desuden være tilgængelig til denne sidste Splatfest, og alle de 23 tidligere Splatfest-eksklusive arenaer vil dukke op på ny. I løbet af de første 48 timer vil disse 23 arenaer være tilgængelige, mens den nye arena vil få sin debut i de sidste 24 timer. Særligt gear i spillet vil også blive distribueret for at fejre Splatfesten via spillernes Nintendo Switch-nyhedsfeed.

  Nintendo annoncerede også, at når Splatocalypse er overstået, senere i juli, vil en opdatering til Splatoon 2 indlemme Turf War (Splatfest) som en spilbar funktion for spillere med Nintendo Switch Online-medlemskab, der kan vælges i Private Battle. I denne nye funktion vil spillere kunne mødes i Turf War på de 24 arenaer, inklusive den nyeste Shifty Station, der bliver spilbar i den sidste Splatfest.

  Super Smash Bros. Ultimate: Ultimate World Championship 2019 3v3

  Team Japan stak af med sejren i Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 efter at have slået Team USA og Team Europe i hede kampe på vej til toppen. Det japanske hold, som består af Zackray, Kuro, Konbu og Akasa, vandt den sidste match med Konbu og hans Mii Swordfighter, som besejrede Team Europes Sirjon.

  Det europæiske hold havde tidligere gået op mod Japan i den første runde i turneringen og slog det japanske hold tidligt og gik videre til semifinalen. Europas holdleder Light dominerede Team Australia/New Zealands Ichigo, og Sirjon besejrede Ghost med en godt timet Smash Ball, samtidig med han overlevede med 127% skade. Med Team Europes vej ryddet til finalen, gik Team USA og Japan i semifinalen, hvor Japans Zackray vandt den første kamp mod Wrath, og Kuro vandt den afgørende tredje kamp mod Team USAs Devonte.

  Den sidste kamp mellem Japan og Europa begyndte med to afgørende 3-livs wipeouts mod Europa, der kun formåede at vise håb om comeback i den tredje kamp, da RobinGG med sin sidste figur Palutena slog en Smash Ball ud af hænderne på Kuros Dark Pit for at bruge den til egen fordel. Men i den sidste og afgørende kamp formåede Sirjon kun at tage et af Konbus liv, mens Konbus Mii Swordfighter i kombination med en perfekt timet Super Mushroom afgjorde sejren for Japan.