fbpx

Efterårsnyheder fra Nintendo

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Efteråret er begyndt og september byder på flere titler til Nintendos konsoller. Nintendo Labo-konkurrencens deadline udløber om et par dage, og Splatoon 2-turneringen åbner snart for tilmeldinger fra hele Norden. I skrivende stund er alle detaljer endnu ikke på plads, men vil blive præsenteret på nintendo.dk den kommende tid. Mon det bliver dig og dit team, som kommer til at præsentere Norden i den europæiske finale?

Venlig hilsen
Bergsala

---

Konkurrér med Nintendo Labo

Nintendo Labo

Du har fortsat mulighed for at deltage i Nintendo Labo-konkurrencen, hvor du kan vinde en eksklusiv specialudgave af Nintendo Switch! Skab en ny Toy-Con, eller fremvis dine kunstneriske evner ved at give en Toy-Con et unikt udtryk ved hjælp af farver, klistermærker og hvad du ellers kan finde på.

Indsend dit bidrag senest den 7. september for at deltage i konkurrencen!

---

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Kør, dyk og flyv med Nintendo Labo: Vehicle Kit. Med dette kit kan du bygge forskellige kreationer, kaldet Toy-Con, i karton. Perfekt til både familier og venner, som vil skabe, spille og opdage sammen! I Nintendo Labo: Vehicle Kit kan du køre ræs, udforske en mystisk verden og bygge fartøjer, som kan kæmpe mod hinanden. Hvert fartøj styres forskelligt og har specielle egenskaber. Fra ubåden kan du fx kaste en gribekrog ved at trykke på en knap. Du kan også dekorere dine Toy-Con og give dem dit helt personlige præg.

Nintendo Labo: Vehicle Kit lander hos forhandlerne den 14. september.

---

SNK Heroines Tag Team Frenzy

SNK Heroines Tag Team Frenzy

I SNK Heroines Tag Team Frenzy til Nintendo Switch mødes yndlingsheltinderne fra SNK til kamp to mod to. Udfør en række angreb i kampene med bare et knaptryk! Skift mellem figurerne og gør brug af de mange genstande til at få overtaget. Tving dine modstandere i knæ og udfør så dit ultimative angreb, Dream Finish! Ved at skræddersy figurerne kan du vise din styrke og kæmpe dig til sejren med nogle af fighting-verdenens sejeste kvinder.

 SNK Heroines Tag Team Frenzy udkommer den 7. september.

---

YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps og YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps og Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

YO-KAI WATCH er tilbage med endnu mere action end tidligere! Holder du af eventyr og af at kæmpe mod store bosser samt møde mange forskellige, seje figurer? Da er dette spil noget for dig! På din rejse gennem spillet kan du blive venner med de drillesyge og spændende væsener, Yo-kai, som vil hjælpe dig i kampene. Gør brug af forskellige strategier, evner og genstande til at besejre bosserne. Du kan desuden spille sammen med op til tre venner, der også har spillet, enten lokalt eller online.

YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps og YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad udkommer til Nintendo 3DS-familien den 7. september.

---

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Stå i spidsen for en gruppe legendariske helte i Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country. I denne fritstående spiludvidelse, der udspiller sig 500 år inden begivenhederne i Xenoblade Chronicles 2, følger vi Jin og hans elskede ven, Lora. Sammen gør de alt for at overleve Malos vrede og hans destruktion af verdenen. Med det opgraderede og forfinede kampsystem passer dette rollespilseventyr lige så godt til nye spillere af serien som til Xenoblade-veteraner.

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country lanceres 21. september.

---

Flipping Death

Flipping Death

Velkommen til Flatwood Peaks, en lille finurlig by med et sært problem - døden er på ferie. Indtag rollen som Penny og slip fangede spøgelser fri med din betroede le. Vend rundt på hele spilverdenen for at løse gåder på både de levendes og de dødes side… langsomt, men sikkert vil du afdække mysteriet omkring din egen mystiske død. Flipping Death, der er en slags spirituel opfølger til det elskede Stick it to The Man!, indeholder et unikt miks af eventyr og platformspil, hvilket udspiller sig i en bizar og farverig verden.

Flipping Death udkommer til Nintendo Switch den 28. september.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Nintendo på Gamescom med nye trailers og lanceringsdatoer

NINTENDO SPARKER GAMESCOM I GANG MED NYE TRAILERS OG ANNONCERINGER INKLUSIVE DLC, LANCERINGSDATOER OG MEGET MERE


Nintendo Switch Online går live i den anden halvdel af september

Nintendos kommende servicetjeneste, Nintendo Switch Online, vil være en prisvenlig og alsidig tjeneste, der lader dig spille Nintendo Switch-spil online.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Denne titel inkluderer alle udfordringer og sjov og ballade fra originalen, samt en helt ny funktion, der lader nybegyndere spille som den surfende Funky...

Læs mere

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament
Flere detaljer afsløres senere, men en gratis demoversion af Mario Tennis Aces kommer snart. I en begrænset...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Detective Pikachu

Detective Pikachu

En helt speciel Pikachu og vennen Tim løser mysterier i Ryme City i Detective Pikachu til konsollerne i Nintendo 3DS-familien.
Detective Pikachu er...

Læs mere

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

Test din hukommelse, hurtighed og ikke mindst held i et bredt udvalg af sjove multiplayer-minispil! Denne gang er der mere fut i fejemøget, takket være...

Læs mere

---