fbpx

Datasikkerhed, E3 i juni samt Nintendo-spil i alle genrer

Udskriv
logo
Mario Tennis Aces

Hej Gæst!

Den 25. maj 2018 træder den ny databeskyttelseslov i kraft med det formål at forbedre din kontrol over dine personlige data. Det betyder, at vi som firma ikke længere skal lagre mere information om dig, end hvad der er nødvendigt for at tilbyde en tjeneste, som du har bestilt. For at kunne udsende dette nyhedsbrev har vi brug for at vide dit navn og din e-mailadresse, og det er oplysninger, vi gemmer i vores system, til du vælger at afmelde dig nyhedsbrevet. I så fald sletter vi alle oplysninger om dig i vores system. Så længe dit navn og din e-mailadresse er i vores system, er det kun dem, som udsender nyhedsbrevet, der har adgang til din information.

Hvis du ved en tidligere lejlighed har oplyst adresse, telefonnummer og/eller anden information for at deltage i en konkurrence eller lignende, er dette oplysninger, som vi ikke længere har adgang til. Vi sletter al information undtagen navn og e-mailadresse på alle modtagere af nyhedsbrevet, så snart en konkurrence af afsluttet og vinderne har modtaget sine præmier.

Ønsker du fortsat at modtage vores nyhedsbrev, behøver du ikke at gøre noget. Vil du afmelde nyhedsbrevet, kan du klikke nederst i nyhedsbrevet, hvor der står ”Du kan afmelde nyhedsbrevet her”. Du kan også afmelde dig via vores hjemmeside.

Venlig hilsen
Bergsala

---

Nintendo på E3

E3

Den store amerikanske spilmesse E3 nærmer sig med stormskridt og selvfølgelig vil Nintendo være på plads med de nyeste spil. Vi får blandt andet mere at vide om det kommende Super Smash Bros.-spil til Nintendo Switch.

For Nintendos del starter herlighederne den 12. juni kl. 18.00 (dansk tid) med en videopræsentation af nye spil med release i løbet af 2018.

Videopræsentationen følges desuden op med tre dages Nintendo Treehouse: Live, hvor udviklere deltager og præsenterer deres spil. I disse udsendelser vil du få mere detaljerede og dybdegående informationer om de forskellige titler fra dem, som kender spillene bedst.

Herudover afholder Nintendo turneringer i Splatoon 2 og det kommende Super Smash Bros.spil til Nintendo Switch. Vi kan med andre ord forvente et fuldt pakket program med masser af nyheder og underholdning.

---

Hyrule Warriors Definite Edition

Hyrule Warriors: Definite Edition

Kast dig ind i kampen med Hyrules største legender i Hyrule Warriors: Definitive Edition med release 18. maj. Bekæmp legioner af fjender ved hjælp af stærke, over-the-top angreb i bedste Dynasty Warriors-stil, og skift mellem flere populære figurer for at forbedre dine strategier.

Denne nye version af spillet indeholder alle kort, figurer og missioner fra både Hyrule Warriors til Wii U og Hyrule Warriors: Legends til Nintendo 3DS-familiens systemer, herunder alt det originale premium download-indhold. Desuden er nye Link- og Zelda-outfits baseret på The Legend of Zelda: Breath of the Wild inkluderet.

---

Dillon's Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead Heat Breakers er et actionfyldt Tower Defence-spil, hvor du indtager rollen som bæltedyret Dillon, som denne gang vil slå sig sammen med en dyreversion af din Mii-figur for at stoppe de fjendtlige invasioner og redde den postapokalyptiske nybyggerverden! Vær strategisk og udnyt hele dit team! Du får nemlig brug for deres hjælp, når du møder store bølger af transformerende monstre. Spillet ruller ind på Nintendo 3DS den 25. maj.

---

Sushi Strikers

Sushi Striker – The Way of Sushido

Oplev den ultimative madkamp! I dette spil indtager du rollen som en sushi-samurai, der skal matche tallerkener og sushi-retter! Match farvede tallerkener og ens sushi-stykker for at sende store stabler af tallerkener over til din modstander i dette hektiske puzzle-spil. Jo flere tallerkener du matcher, desto højere bliver stablen med tallerkener, du sender afsted og dermed øges angrebet. Forsvar dit hjemland mod invaderende fjender, så flere mennesker kan nyde den udsøgte sushi i fred og ro. Må den bedste sushi-samurai vinde! Udkommer 8. juni til både Nintendo 3DS og Nintendo Switch.

---

Harvest Moon

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition

Du begiver dig ud på en rejse for at starte et nyt liv i andre omgivelser. Desværre bliver planerne ændret, da dit skib rammes af en monsun og forliser! Du driver ind til en lille havneby, som er stærkt ramt af stormen. Byen er blevet forladt, men du er ikke typen, som takker nej til en udfordring! Det er nu op til dig at genopbygge byen og redde det lokale fyrtårn... og det bliver ikke nemt! Men hvis du arbejder hårdt, passer dine dyr og afgrøder samt samler materiale til reparationer, vil du være i stand til at få nye venner, familie, redde fyrtårnet og genopbygge byen, dit nye hjem! Udkommer 22. juni til Nintendo Switch.

---

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Den 22. juni indtager Mario banen iført stilfuldt tennistøj og forberedt på intensive kampe mod over 15 spilbare figurer, alle med unikke egenskaber. I Mario Tennis Aces er det vigtigt, at du formår at aflæse modstanderens position og slag, så du er godt forberedt, når bolden kommer og ved, hvilket slag kan give dig fordelen. Op til fire spillere kan konkurrere samtidigt enten online eller lokalt og spillet byder desuden på et story-mode for første gang siden Mario Tennis til Game Boy Advance. Der findes også et Swing Mode, der lader dig bruge Joy-Con-kontrollerne som en tennisketsjer.

---

Flipping Death

Flipping Death

Velkommen til Flatwood Peaks, en lille finurlig by med et sært problem - døden er på ferie. Indtag rollen som Penny og slip fangede spøgelser fri med din betroede le. Vend rundt på hele spilverdenen for at løse gåder på både de levendes og de dødes side… langsomt, men sikkert vil du afdække mysteriet omkring din egen mystiske død. Flipping Death, der er en slags spirituel opfølger til det elskede Stick it to The Man!, indeholder et unikt miks af eventyr og platformspil, hvilket udspiller sig i en bizar og farverig verden. Spillet udkommer til Nintendo Switch i august.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Byd på Nintendo-pakke til fordel for Ungdommens Røde Kors!

I samarbejde med Lauritz.com afholder Ungdommens Røde Kors igen i år en auktion, hvor du blandt andet kan byde på Nintendo-pakke med Nintendo Switch, Super Mario Odyssey og opbevaringstaske samt lidt merchandise.


Test Mario Tennis Aces allerede den 1. juni!

Nintendo Switch-ejere kan teste Marios nye sportsspil i en gratis multiplayerdemoversion, der vil være tilgængelig i en begrænset periode.


---

Populære spil til Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Glem alt, hvad du tror du vidste om The Legend of Zelda-spillene og hop ombord i en verden så fuld af eventyr og udforskning i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, at grænserne for den anmelderroste spilserie sprænges!

zelda botw game of the year
Forbered dig på det største The Legend of Zelda-eventyr nogensinde! Bevæg dig i en enorm, åben verden, som det vil tage dig utroligt lang tid at...

Læs mere

Splatoon 2

Splatoon 2

Sæt farve på verdenen og på dine modstandere i verdens mest farverige shooter! Nu med stor opdatering ultimo 2017.

De traditionelle 4-mod-4-kampe vender tilbage i opfølgeren til det originale hit. Derudover er der nye baner, lækre dragter og nye våben som tohåndsvåbenet...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbage, genskabt fra bunden af til Nintendo 3DS!

Overvind det fjendtlige terræn på en fremmed planet fyldt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjæger Samus Aran. Missionen? Knus Metroid-truslen...

Læs mere

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til Nintendo 3DS-familien tilbyder en alternativ historie sat i den samme verden som Pokémon Sun og Pokémon Moon. Spillene vil også byde på flere elementer, som lader dig nyde eventyret endnu mere.

Indtag rollen som Pokémon-træner og begiv dig ud på et nyt, episk eventyr i Alola-regionen og løs mysteriet bag de nye former, der minder om de legendariske...

Læs mere

---