fbpx

Opdag mulighederne med Nintendo Labo!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Den 27. april får Nintendo Labo premiere! Det er et helt nyt gør-det-selv-koncept, hvor børn og barnlige sjæle selv kan sammensætte og bygge projekter i pap, de såkaldte Toy-Con. Sammen med den medfølgende software til Nintendo Switch bliver de forskellige Toy-Con komplette. SKAB fantastiske Toy-Con-projekter i pap, SPIL med dem i de specialdesignede spil og OPDAG, hvordan du selv kan modificere og opfinde nye måder at spille på med Toy-Con Garage. Mulighederne er uendelige og det er bare din egen fantasi, som sætter grænser for, hvad du kan gøre.

Nintendo Labo lanceres i to forskellige pakker, Variety Kit og Robot Kit. Herudover lanceres en dekorationspakke, så du kan udsmykke dine Toy-Con og gøre dem helt personlige. Dette kan naturligvis også gøres med dine egne farver og klistermærker.

Venlig hilsen
Bergsala

---

Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit

Variety Kit

I Nintendo Labo Variety Kit indgår spilsoftware og alt materiale til at bygge fem forskellige Toy-Con. Fold pappet og sammensæt en radiostyret bil og byg et piano, som virkelig fungerer. Tag dig af et nuttet væsen i et paphus, skab en fiskestang og fang de største fisk, og styr din motorcykel på baner, du selv har skabt.

---

Nintendo Labo Toy-Con 02: Robot Kit

Robot Kit

Skab og tag kontrol over din egen robot! I denne pakke findes alt, du behøver for at designe og bygge en robotdragt, som du kan få fuld kontrol over i det medfølgende spil. Opdag mange forskellige måder at spille på, fx Robot Mode, hvor du kan destruere bygninger og ufoer. Gennemfør udfordringer og knus genstande for at låse op for nye, stærke funktioner. Du kan endda udfordre en ven, som også har et Robot Kit.

---

Skab dine egne spiloplevelser med Toy-Con Garage

Garage

I spilfunktionen Toy-Con Garage, der indgår i alle Nintendo Labo-kits, kan du finde på dine egne måder at skabe og lege med dine Toy-Con.
Med Toy-Con Garage kan du vælge mellem diverse inputs og outputs, såkaldte noder. Input-noder kan fx indeholde handlinger som knaptryk eller bevægelser, mens output-noder indebærer reaktioner som lydeffekter eller vibrationer. Herudover er der mellem-noder, der lader dig indstille forskellige kriterier såsom tællere eller tidtagning.

En input-node kan fx være at ryste Joy-Con-kontrollen let. En mellem-node kan være et vist antal, den skal rystes, og en output-node kan da være at skabe en lydeffekt, når de to andre hændelser er indtruffet.
Ved at kombinere inputs og outputs med forskellige Toy-Con-projekter, kan du opdage sjove resultater. Du kan fx styre RC-bilen med fiskestangen eller bruge motorcykelstyret som et musikinstrument. Du kan endda opfinde nye Toy-Con-kreationer med diverse almindelige materialer, som findes i hjemmet.

---

Donkey Kong: Country: Tropical Freeze

Donkey Kong: Tropical Freeze

Den 4. maj svinger Donkey Kong og vennerne sig ind på Nintendo Switch.

Tag med Donkey Kong, Diddy Kong, Cranky Kong og Funky Kong, når de svømmer, surfer, hopper og svinger sig gennem diverse øer fyldt med farer, skjulte samleobjekter og uforglemmelige boss-møder! Brug hver figurs unikke moves til at udforske hvert hjørne af alle øerne og find særlige genstande samt skjulte udgange.

Nyt for Nintendo Switch-versionen er Funky Kong. Han kan udføre dobbelthop, rulle, svæve og endda lave undervandsskruer. Takket være sit robuste surfbræt kan selv pigge ikke få ham til at sænke farten! Denne fyr hjælper til at selv de mest ubarmhjertige baner kan blive som en tur i parken.

---

SteamWorld Dig 2

SteamWorld Dig 2

Den 27. april lanceres supersuccesen SteamWorld Dig 2 i fysisk format til Nintendo Switch.

Indtag rollen som Dorothy og grav dig ned i underverdenen og udforsk levende verdener fulde af skatte, hemmeligheder og fælder. Slås mod farlige fjender, som gemmer sig bag hvert hjørne, såvel som mystiske væsener og hjemsøgte relikvier fra en urgammel, elektrisk trussel.

Opgradér dit udstyr, så du kan komme endnu dybere ned i jorden og klare endnu større udfordringer. Sving dig over store afgrunde med din hakke og flyv gennem grotter med din jetmotor. Og til sidst, find sandheden bag en gammel vens forsvinden.

---

Lumo

Lumo

Lumo er en moderne fortolkning af den klassiske, isometriske platformgenre.

Spillet med release den 27. april vil være en gevinst for alle, som er på udkig efter et opslugende, udfordrende og givende eventyr. Og for alle, som levede under videospillenes storhedstid i firserne og halvfemserne eller kender til tidsperiodens spilkultur, vil de mange små hints og vink fra den tid være med til at forstærke oplevelsen, der er lige så hjertevarmende som den er spændende! Med over 400 rum i fire unikke zoner, seks skjulte minispil og alle mulige slags hemmeligheder at afsløre er Lumo noget af en opdagelsesrejse. Hvor meget du opdager er afhængigt af, hvor nøje du leder…

---

Hello Kitty Kruisers

Hello Kitty: Kruisers

Start motorerne!

Indtag racerbanen med Hello Kitty og hendes venner fra Sanrio, som brummer sig ind på Nintendo Switch den 27. april.

Kør på land, over vand og endda gennem luften i dette hurtige og sjove racing-spil for flere spillere. Konkurrér alene eller sammen med op til tre venner. Lås op for nye outfits og køretøjer til dine yndlingsfigurer. Test dine køreegenskaber i det superspændende eventyr-mode.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Nintendo Labo Toy-Con Garage - del 3

Den tredje episode i den nye videoserie om Nintendo Labo viser dig, hvordan du kan forvandle dit Nintendo Switch-system til en guitar med elastikstrenge.


Opdatering fra Squid Research Lab – Splatoon 2: Octo Expansion, Rank X og meget mere!

Fik du set den seneste Nintendo Direct, Inklings? Den indeholdt en masse ny information om Splatoon 2 til Nintendo Switch, inklusive Splatoon 2: Octo Expansion - en splinterny solofunktionsudvidelse, der vil kunne købes og downloades til sommer! For ikke at nævne flere baner og våben samt... Rank X!


---

Populære spil til Nintendo Switch

Splatoon 2

Splatoon 2

Sæt farve på verdenen og på dine modstandere i verdens mest farverige shooter! Nu med stor opdatering ultimo 2017.

De traditionelle 4-mod-4-kampe vender tilbage i opfølgeren til det originale hit. Derudover er der nye baner, lækre dragter og nye våben som tohåndsvåbenet...

Læs mere

ARMS

ARMS

Det første fighting-spil af sin slags!

Læs eller se de mange nyheder fra ARMS Direct i maj her!
I ARMS kæmper mesterfightere fra hele verden med teleskoparme! Udstyr dine fightere med...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

SUPER MARIO 3D LAND

SUPER MARIO 3D LAND

Super Mario 3D Land er en 3D-udvikling af klassisk Mario-platformspil, der indeholder masser af innovativt banedesign og mange herlige udfordringer.

3D-effekten gør det nemt for spilleren at bedømme dybder og afstande i omgivelserne. Man kan med større præcision vurdere et hop til den næste platform...

Læs mere

Hey! PIKMIN

Hey! PIKMIN

De mystiske væsener kendt som Pikmin tager med den modige rumforsker Kaptajn Olimar på et sidescrollende eventyr på Nintendo 3DS-familiens systemer.

Olimar tager afsted fulgt af de trofaste Pikmin og du skal bare tappe på skærmen lige dér, hvor du vil have dem hen. De vil straks gå i gang med at...

Læs mere

---