fbpx

Løs mysterier med Pikachu og red Dreamland med Kirby!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Vi håber, du har det godt og får spillet en masse Nintendo! I dette nyhedsbrev kan du læse om de spændende spil, vi kan se frem til i marts. Udgivelsen af Nintendo Labo den 27. april nærmer sig også lige så stille og det produkt er vi ret så spændt på, da det er et helt nye spilkoncept. Med Nintendo Labo skaber du på en legesyg og innovativ måde forskellige genstande i karton, der fungerer sammen med dit Nintendo Switch-system.

Nintendo udsendte for nylig tre trailers, som grundigt viser eksempler på, hvad du kommer til at kunne skabe med Nintendo Labo. Se de tre videoer her:

Venlig hilsen
Bergsala

---

Gratis opdatering til Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Det er nu blevet tid til at vise dine ”gemme-ballon”-egenskaber og udfordre mennesker over hele verden i denne disciplin! En ny opdatering til Super Mario Odyssey, der tilføjer den helt nye spilfunktion Luigi’s Balloon World, er kommet til Nintendo Switch. For at få adgang til denne spilfunktion skal du downloade den gratis opdatering til spillet, ligesom du skal have gennemført hovedspillet i Super Mario Odyssey, før du kan låse op for den nye del.

I Luigi's Balloon World findes to hovedfunktioner. I ”Find it” gælder det om at finde gemte balloner på tid og i ”Hide it” er det din tur til at skjule balloner, som andre spillere siden kan finde. Opdateringen byder desuden på nye filtre i Snapshot Mode samt nye outfits til Mario.

---

Nyt om Splatoon 2

Splatoon 2

De seneste forskningsresultater fra forskerne på Squid Research Lab er netop kommet. De meddeler, at Pearl og Marina snart vil blive udgivet som amiibo-figurer.  En splinterny bane udformet som en basketballbane, Goby Arena, vil desuden blive tilføjet spillet. Det ultraseje våben, Dark Tetra Dualies, der lader dig lave op til fire undvigelsesmanøvrer, mens du skyder med blæk, er også under udvikling. Mere information afsløres senere.

---

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies

Den 16. marts er det endelig tid til igen at stifte bekendtskab med den lyserøde helt, Kirby. I Kirby Star Allies til Nintendo Switch er Kirby ikke alene. Ved at kaste hjerter på dine fjender bliver de til dine venner og kan hjælpe dig gennem spillet. Du kan opbygge et team på op til fire figurer. Du kan også samarbejde med op til tre af dine kammerater i multiplayer. Kombinér forskellige kopievner og få adgang til såkaldte ”Friend abilities”. Sammen med dine venner skal du bekæmpe fjender samt en trussel fra det ydre rum. Kan I mon redde Dreamland?

---

Detective Pikachu

Detective Pikachue

Den 23. marts udkommer Detective Pikachu til konsollerne i Nintendo 3DS-familien. Du indtager rollen som Tim, der møder en helt særlig Pokémon. Nemlig en kaffedrinkende Pikachu, som kan tale og endda påstår at være en fremragende detektiv, hvilket Tim faktisk lige står og mangler. I noget tid har Tims far nemlig været forsvundet. Sammen vil Tim og Detective Pikachu forsøge at finde Tims far og årsagen til hans mystiske forsvinden.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Ny trailer til actioneventyret Detective Pikachu!

Spændingen stiger med den nye trailer til Detective Pikachu, der viser nye figurer og gameplay-klip til det actioneventyret, der udkommer til Nintendo 3DS-systemerne den 23. marts.


Gratis opdatering til Super Mario Odyssey ude nu!

Opdateringen inkluderer et nyt minispil kaldet Balloon World samt nye outfits og Snapshot-filtre.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Splatoon 2

Splatoon 2

Sæt farve på verdenen og på dine modstandere i verdens mest farverige shooter! Nu med stor opdatering ultimo 2017.

De traditionelle 4-mod-4-kampe vender tilbage i opfølgeren til det originale hit. Derudover er der nye baner, lækre dragter og nye våben som tohåndsvåbenet...

Læs mere

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Begiv dig ud på et helt nyt, storslået Mario-eventyr!

Tag med Mario på et kæmpestort, verdensomspændende 3D-eventyr og brug hans utrolige evner til at samle såkaldte Power Moons så du kan få fart på...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

For første gang kan 100 af de bedste mini-spil fra Mario Party-serien spilles i håndholdt format.

Test din hukommelse, hurtighed og ikke mindst held i et bredt udvalg af sjove multiplayer-minispil! Denne gang er der mere fut i fejemøget, takket være...

Læs mere

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbage, genskabt fra bunden af til Nintendo 3DS!

Overvind det fjendtlige terræn på en fremmed planet fyldt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjæger Samus Aran. Missionen? Knus Metroid-truslen...

Læs mere

---