fbpx

Skab, spil og gå på opdagelse med Nintendo Labo!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Velkommen til årets første nyhedsbrev! Efter et utroligt flot 2017 fortsætter det nye år med fantastiske nyheder til alle børn og barnlige sjæle. Nintendo afslørede for nylig Nintendo Labo, der er et helt nyt innovativt og kreativt koncept til Nintendo Switch, som kombinerer det at skabe noget selv med digitale oplevelser. Med Nintendo Labo kan du folde og bygge diverse objekter af pap, som vil fungere sammen med de unikke funktioner i Joy-Con-kontrollerne til Nintendo Switch. Analogt selvbyg møder den digitale verden i Nintendo Labo.

I dag har Nintendo 3DS-familien fået sit måske sødeste medlem hidtil, nemlig New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition. Den perfekte konsol til alle Pokémon-fans på udkig efter en ny, håndholdt konsol! Konsollen findes hos forhandlerne i begrænset oplag, og du se den ved at klikke her.

Venlig hilsen
Bergsala

---

Skab, spil og gå på opdagelse med Nintendo Labo!

To Nintendo Labo-kits, The Variety Kit og The Robot Kit, udkommer den 27. april i hele Europa og er en ny måde at spille, skabe og opdage ting på. Alt, du behøver, er en Nintendo Switch og en Nintendo Labo-pakke.

Innovation, underholdning og spændende spiloplevelser har altid været en del at Nintendos historie og det bygger Nintendo her videre på. Nintendo Labo vil få spillerne til at smile, når de bruger produkterne. Hvert Nintendo Labo-kit indeholder et sæt med byggedele af pap, der er specielt tilpasset til at fungere med Nintendo Switch-systemet og de unikke håndkontroller Joy-Con.

Dette interaktive Nintendo Labo-pap går under navnet Toy-Con, og når du samler byggedelene, vil du opdage, hvordan det rent teknisk fungerer og måske endda finde nye måder at spille på med dine Toy-Con. For eksempel kan du skabe et piano med 13 tangenter, som du kan skabe musik på, så snart det er samlet og din Nintendo Switch er isat sammen med den højre Joy-Con. Når du herefter spiller på pianoet, vil det infrarøde bevægelseskamera i Joy-Con registrere, hvilke tangenter som bruges og formidle det til systemets indbyggede højtalere.

Du kan også skabe din egen motorcykel ved at konstruere et styr med en Joy-Con i hver side og Nintendo Switch-systemet i midten. Så er det bare med at se på skærmen og køre! Har du set Nintendo Labo-traileren, ved du, at der findes utroligt mange spændende konstruktioner.

”Vores mål er at få alle, som tester Nintendos produkter, til at smile”, fortæller Satoru Shibata, præsident for Nintendo of Europe. ”Nintendo Labo inviterer alle med et kreativt sind og et legesygt hjerte til at skabe, spille og opdage på nye måder med Nintendo Switch. Jeg håber personligt at se mange mennesker have det sjovt med at lave disse Nintendo Labo-kits med deres familier, med rigtigt store smil på læberne.”

---

Dragon Quest Builders

Du er blevet udvalgt af gudinden Rubiss. Indtag rollen som en legendarisk byggemester i et episk eventyr og udforsk en stor, åben verden for at samle materiale, lave genstande og bygge alt du kan forestille dig.

Du vil blive en mester ud i byggekunst og bygge dine egne byer, som du ønsker dem. Byerne skal forsvares mod monstre og folk i nød skal reddes. Gør du dette med succes, vil du måske kunne genopbygge Alefgard-verdenen, som hele Dragon Quest-serien startede i. Først når fantasiens underværker er vendt tilbage til menneskene, bliver det muligt at besejre den onde Dragonlord én gang for alle.

Dragon Quest Builders udkommer til Nintendo Switch den 9. februar.

---

Bayonetta 2

Bayonetta 2

Bayonetta 2 er et fantastisk actionspil, som bringer begrebet ”intensivt” til et nyt niveau med scener og sekvenser, der ikke havde været mulige uden den bemærkelsesværdige fantasi hos PlatinumGames. Udkæmp mageløse kampe oven på et fly, mens det fejer gennem en travl storby, eller på taget af et lyntog i så rasende fart, at det matcher kampens action. Brag op gennem skyerne og tag en dæmon med dig ned, mens du rutsjer nedad en skyskraber… I dette spil skal du være forberedt på det mest utænkelige. Ved køb af fysisk spil medfølger en downloadkode til det første Bayonetta-spil.

Dette actionfyldte spil udkommer den 16. februar til Nintendo Switch.

---

Pokémon Crystal Version

Pokémon Crystal Version

Pokémon Crystal Version udkom oprindeligt til Game Boy Color i 2001, som en udvidet version af Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version, og var det første Pokémon-spil, hvor man kunne vælge, om man ville spille som en dreng eller en pige. Denne version er kompatibel med Pokémon Bank og spillerne vil desuden have mulighed for at møde den mytiske Pokémon Celebi efter at have gennemført eventyret. Du vil også kunne bruge funktioner som Link Trades og Link Battles. Bemærk venligst, at spilæsken indeholder en kode til at downloade spillet via Nintendo eShop og altså ikke et fysisk spilkort.

Pokémon Crystal Version udkommer til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS den 26. januar.

---

Fe

Fe

Fe er en personlig fortælling om vores forhold til naturen, skoven og dens skabninger. Det er en ordløs hyldest til vores ønske om at være ét med verden omkring os. En historie, der minder os om, at alt i verden er forbundet og lever i en delikat balance, som til stadighed trues. Et spil fyldt med opdagelser, konflikter og relationer.

Indtag rollen som Fe og opdag en verden, som du kommer til ikke at ville forlade. Gå på opdagelse gennem en nordisk skov, som lever og puster – fyldt med hemmeligheder og mystiske væsener.

Fe lanceres til Nintendo Switch via Nintendo eShop den 16. februar.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Skab, spil og gå på opdagelse med Nintendo Labo

To Nintendo Labo-kits, The Variety Kit og The Robot Kit, udkommer den 27. april i hele Europa og er en ny måde at spille, skabe og opdage ting på. Alt, du behøver, er en Nintendo Switch og en Nintendo Labo-pakke.


Nyheder fra Nintendo Direct Mini!

Nintendo har netop udsendt en ny Nintendo Direct Mini-præsentation med fokus på udvalgte titler som kommer til Nintendo Switch tidligt i 2018.


---

Populære spil til Nintendo Switch

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Lev et andet liv i en anden verden i det legendariske mesterværk fra Bethesda Game Studios.

Vinderen af over 200 Årets spil-priser, The Elders Scrolls V: Skyrim, lanceres til Nintendo Switch. Dette legendariske åben verden-eventyr, hvor du...

Læs mere

ARMS

ARMS

Det første fighting-spil af sin slags!

Læs eller se de mange nyheder fra ARMS Direct i maj her!
I ARMS kæmper mesterfightere fra hele verden med teleskoparme! Udstyr dine fightere med...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til Nintendo 3DS-familien tilbyder en alternativ historie sat i den samme verden som Pokémon Sun og Pokémon Moon. Spillene vil også byde på flere elementer, som lader dig nyde eventyret endnu mere.

Indtag rollen som Pokémon-træner og begiv dig ud på et nyt, episk eventyr i Alola-regionen og løs mysteriet bag de nye former, der minder om de legendariske...

Læs mere

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbage, genskabt fra bunden af til Nintendo 3DS!

Overvind det fjendtlige terræn på en fremmed planet fyldt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjæger Samus Aran. Missionen? Knus Metroid-truslen...

Læs mere

---