fbpx

Kan du finde Elysium - det ultimative paradis?

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Årets slutning nærmer sig, men det betyder ikke, at det er slut med nye spil. Den første december udkommer det længe ventede Xenoblade Chronicles 2 til Nintendo Switch. Det er et rollespilseventyr, der er så stort og altopslugende, at du kan spendere timevis med at udforske den enorme spilverden.

Og til alle, som køber julegaver i sidste øjeblik, kan vi anbefale Mario Party: The Top 100, der udkommer til konsollerne i Nintendo 3DS-familien den 22. december, fyldt med sjov og ballade til juleferien!

Venlig hilsen
Bergsala

---

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2 er opfølgeren til RPG-spillet, der udkom til Wii i 2011. Denne opfølger indeholder nye storslåede verdener, nye figurer, et udvidet kampsystem og en helt ny story.

I Xenoblade Chronicles 2 findes Blades, som er en kunstig livsform, der kan udlåne sine våben og kræfter til Drivers. Vi stifter bekendtskab med hovedpersonen Rex, som er en Driver, og Pyra, som er et Blade. Sammen søger de Pyras forsvundne hjem, Elysium, der er det ultimative paradis for menneskeheden.

I spillet bruger du Blades til din fordel. Blades er i det hele taget en stor hjælp både i og uden for kampene. Med deres evner kan man øge antallet af ting, der kan indsamles, åbne nye steder at udforske eller igangsætte andre specialeffekter.

Når en spiller kæmper sammen med en Blade, kan denne beskytte Driveren, styrke angrebene og meget andet. Blade-figurerne har forskellige evner, så valget af dem tilføjer yderligere et lag af strategi til kampene.

Eventyret kan desuden udvides med et Expansion Pass til spillet. Med dette tilkøb får du alt ekstraindhold til download fra spillets release og frem til efteråret 2018. I starten får du flere missioner og support-genstande, og senere følger også et Battle Mode og et ekstra eventyr med en ny story sat i Elysiums verden.

I forbindelse med udgivelsen af Xenoblade Chronicles 2 lanceres en Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition.

Til de mest hengivne Xenoblade-fans udgives en samlerudgave af spillet, der også indeholder en flot metalboks, en soundtrack-cd og en 220-siders bog med billeder.

---

Mario Party: The Top 100

Mario Party Top 100

Invitér vennerne og lad festen begynde!

I årevis har Mario Party-serien bragt os sammen - lige siden det første spil udkom til Nintendo 64. Vi festede som var det 1999, fordi det var det! Og her er endelig spillet, der samler de bedste minispil til Nintendo 3DS!

Vi har udvalgt de 100 bedste minispil fra tidligere titler for at skabe det bedste spil hidtil! Aldrig før har et Mario Party-spil indeholdt så mange minispil. Spillet understøtter desuden Download Play for op til fire spillere, hvilket betyder, at du kan invitere tre andre Nintendo 3DS-ejere med på sjov og ballade med bare et eksemplar af spillet!

Mario Party: The Top 100 udkommer til Nintendo 3DS-familien den 22. december.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Bliv stylist i Nintendo Presents: New Style Boutique 3 - Styling Star!

Dette er spillet for dig, som vil være stylist for morgendagens megastjerner i Nintendo Presents: New Style Boutique 3 - Styling Star, der lanceres til Nintendo 3DS-familiens konsoller den 24. november.


Det er Kirby mod Kirby!

Er du parat til at gå i arenaen i Kirby Battle Royale, der udkommer til Nintendo 3DS den 3. november?


---

Populære spil til Nintendo Switch

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Begiv dig ud på et helt nyt, storslået Mario-eventyr!

Tag med Mario på et kæmpestort, verdensomspændende 3D-eventyr og brug hans utrolige evner til at samle såkaldte Power Moons så du kan få fart på...

Læs mere

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokémon indtager Nintendo Switch!

Pokkén Tournament DX er det allerførste Pokémon-spil til Nintendo Switch-konsollen. Tag direkte kontrol over en af de enogtyve fedeste Pokémon-fightere...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Kirby Battle Royale

Kirby Battle Royale

Kirby skal møde sin sejeste modstander hidtil... sig selv! Den lyserøde plysbolds nye spil byder på flere forskellige måder at kæmpe på, i både singleplayer og multiplayer.

I Kirby Battle Royale kan du kæmpe på mange forskellige måder, både alene og sammen med venner, så invitér gerne venner til kamp! Kæmp efter bedste...

Læs mere

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbage, genskabt fra bunden af til Nintendo 3DS!

Overvind det fjendtlige terræn på en fremmed planet fyldt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjæger Samus Aran. Missionen? Knus Metroid-truslen...

Læs mere

---