fbpx

Red verden eller spil klassiske spil fra hele verden

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Vi håber, at I alle trives på jeres øer i Animal Crossing: New Horizons og at jeres små samfund udvikler sig med bravur. Vi forstår selvfølgelig, at det kan være svært at forlade idyllen, men på fredag har verden brug for at blive reddet i Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Er du parat til det? Ugen efter udkommer desuden 51 Worldwide Games til spillere, som holder af bowling og brætspil. Senere på året udkommer også Deadly Premonition 2, Paper Mario: The Origami King og Harvest Moon: One World. Vi har med andre ord masser af spilglæde at se frem til!

Angående Animal Crossing: Det rygtes, at der findes en ø fyldt med pengetræer, der bare venter på at blive besøgt. Hold udkig efter mere information på Bergsalas Instagram.

Du kan også besøge Bergsalas officielle Animal Crossing-by. Send en Friend Request til Friend Code 3383-3835-8797.

Venlig hilsen
Bergsala

---

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Hver onsdag aften i maj har vi en Mario Kart 8 Deluxe-turnering online. På onsdag den 27. maj kører vi endnu en gang, og vi håber, du vil være med og have det sjovt!

Tid: Onsdag 27/5 kl. 19:00-20:00
Navn: Bergsala-may-4
Kode: 1177-7712-6955

For at deltage i turneringen skal du have Mario Kart 8 Deluxe-spillet og et aktivt abonnement på Nintendo Switch Online.

---

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles

Monolithsofts episke spil Xenoblade Chronicles, der oprindeligt udkom til Wii i 2011, genopstår på Nintendo Switch som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Spillet, der beretter historien om Shulk og Fioras spændende eventyr.

Opdag helten Shulks oprindelse, når han og hans ledsagere kæmper imod en tilsyneladende ustoppelig mekanisk trussel. Brug et sværd, der kan vise dig fremtiden, kæd angreb sammen og placér omhyggeligt dine ledsagere i strategiske kampe i realtid, mens du begiver dig gennem den enorme verden.

Under et angreb fra de mekaniske fjender, kendt som Mechon, opdager Shulk, at han kan anvende kraften fra det mystiske sværd med navnet Monado. Med det mægtige Monado i hånden begiver Shulk sig ud for at besejre Mechon en gang for alle.

Spillet indeholder en ekstra story: Future Connected, der udspiller sig et år efter begivenhederne i den primære story.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition lanceres desuden som Collector’s set, der udover spillet indeholder: Artbook, Steelbook, vinylplade med Monado-tryk, downloadkode til musikken og en plakat.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition udkommer til Nintendo Switch den 29. maj.

---

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Du får 51 forskellige brætspil, kortspil og andre typer spil såsom bowling i denne pragtfulde spilsamling. Oplev nye genrer og spil eller kast dig over gode gamle klassikere. Du kan øge dine evner eller lære et nyt spil ved at tage lektioner i spillet, bruge hjælpefunktionerne eller endda bruge en fortryd-knap i visse spil.

Strategiske spillere vil føle sig hjemme med spil som Four-in-a-row og Renegade, og for spillere, som foretrækker at bruge deres reflekser, byder samlingen på spil som Slot Cars og Toy Boxing.

Mange af spillene kan spilles mod venner via local wireless, og nogle af spillene kan også spilles online.

På vores hjemmeside finder du en trailer, som giver en lille introduktion til alle spillene.

51 Worldwide Games udkommer til Nintendo Switch den 5. juni.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Paper Mario: The Origami King

Tag med prinsesse Peach, Mario og Luigi til origamifestival, når Paper Mario: The Origami King udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 17. juli! Der er dog lige en lille rift i festlighederne: prinsesse Peach har opført sig lidt mærkeligt den seneste tid. Se hendes mystiske opførsel i Paper Mario: The Origami King-traileren.


Harvest Moon: One World udkommer i år til Nintendo Switch!

Natsume Inc. og Rising Star Games annoncerede i dag Harvest Moon: One World til Nintendo Switch. Harvest Moon: One World udkommer senere i år og distribueres i Europa af Nintendo.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Hvis du er ved at være godt træt af tidens stress og jag, så har Tom Nook en helt ny forretningsmodel i ærmet, som han bare ved, du vil elske: The...

Læs mere

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Nyd nye øvelser, som udnytter IR-bevægelseskameraet i den højre Joy-Con, eller giv dig i kast med de klassiske øvelser fra tidligere Brain Training-spil....

Læs mere

---