fbpx

Fejr Valentinsdag med Nintendo Switch

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Invitér din elskede til Valentinsspilaften, eller und dig lidt tid til dig selv, med dit yndlingsspil. Herunder følger et par tips, der passer specielt godt til Valentinsdag, men besøg også gerne vores hjemmeside for mere information om spil til Nintendo Switch!

Venlig hilsen
Bergsala

banner
---

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

Hvad sker der, når genrer som fantasy, komedie og high-tech kolliderer med hinanden?

En stor fare truer Snack World, da den ondskabsfulde mogul Sultan Vinegar forsøger at genopvække dragen Smörg Åsbord. I dette lidt mærkværdige og komiske eventyr kan du skabe din egen figur og komme med i de heroiske skattejægere Chup og Mayonnas bande. Tag udfordringen på dig og red landet Tutti-Frutti!

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD lanceres til Nintendo Switch den 14. februar.

---

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Hvad ville du gøre, hvis du vågnede en morgen... og var en Pokémon?

Gør dig klar til at udforske en smuk og spændende verden i Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX - en ny version af Mystery Dungeon-spillene, som blev lanceret til Nintendo DS og Game Boy Advance. Sæt et redningsteam af velkendte Pokémon sammen, fx Pikachu, Eevee og Charmander og red Pokémon i nød. Der er masser af mystiske grotter i spillet, som ændrer sig for hver gang du besøger dem.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX lanceres til Nintendo Switch den 6. marts.

---

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Køb en rejse via Nook Inc. til en øde ø, hvor du kan komme af med al din kreativitet og skabe dig det liv, du altid har ønsket dig!

Hvis du er ved at være godt træt af tidens stress og jag, så har Tom Nook en helt ny forretningsmodel i ærmet, som han bare ved, du vil elske: The Nook Inc. Deserted Island Getaway Package! Selvfølgelig, du har krydset spor med farverige typer fra nær og fjern. Du har levet livet i byens lys. Du har måske endda vendt bladet og engageret dig i velgørende arbejde! Men hvis du skal være helt ærlig, er der så ikke inderst inde en lille del af dig der længes efter... frihed? Så er det måske tid til en lang gåtur langs stranden på en øde ø, hvor en rigdom af uberørt natur venter dig?

Animal Crossing: New Horizons lanceres til Nintendo Switch den 20. marts.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Nintendo Switch-pakke med Animal Crossing-tema lanceres den 20. marts!

Et nyt, herligt liv på en øde ø venter, når Animal Crossing: New Horizons lanceres til Nintendo Switch den 20. marts.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Nyd nye øvelser, som udnytter IR-bevægelseskameraet i den højre Joy-Con, eller giv dig i kast med de klassiske øvelser fra tidligere Brain Training-spil....

Læs mere

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

Tilbehøret Ring-Con og Leg Strap er inkluderet i spillet og registrerer dine bevægelser og overfører dem til aktiviteter i spillet. Jogging på stedet...

Læs mere

---