fbpx

Pokémon Sword og Pokémon Shield udkommer i dag!

Udskriv
logo

Hej Gæst!

Dette spilefterår slår virkelig alt! Bare for at nævne nogle få højdepunkter: først kom The Legend of Zelda: Link's Awakening, som er et rigtigt nostalgikick. Så kom det helt nye og unikke træningseventyrspil Ring Fit Adventure, der vil udfordre vores muskler i lang tid fremover. Lige derefter kunne vi tage på et uhyggeligt eventyr i Luigi's Mansion 3 og for en uge siden lanceredes Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, hvor vi kan udfordre venner og familie i en masse forskellige spændende sportsgrene.

Og alle disse store spil var bare starten - i dag udkommer nemlig Pokémon Sword og Pokémon Shield til Nintendo Switch. Længe leve spilefteråret!

Venlig hilsen
Bergsala

---

Pokémon Sword + Pokémon Shield

Pokémon Sword + Pokémon Shield

En helt ny generation af Pokémon er klar til at indtage din Nintendo Switch. Bliv Pokémon-træner og start din rejse i den nye Galar-region! Løs mysteriet bag de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta.

Udforsk The Wild Area, et kæmpestort stykke land, hvor du kan kontrollere kameraet helt frit. Deltag desuden i Max Raid Battles online, hvor du vil møde gigantiske og superstærke Pokémon, kendt som Dynamax Pokémon.

Pokémon Sword og Pokémon Shield lanceres til Nintendo Switch i dag, den 15. november!

---

Harvest Moon: Mad Dash

Harvest Moon: Mad Dash

Få høsten i lade, tag på fisketur, malk køerne og meget mere for at klare bestillinger og kom op på næste niveau. Men tag dig i aft for glohed lava, ondsindede vildsvin og andre forhindringer! Kan du og vennerne klare alle niveauer og genopbygge det ødelagte fyrtårn i dette tempofyldte bondegårdsactionspil?

---

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Konkurrér i en masse forskellige sportsgrene, blandt andet helt nye olympiske grene som skateboarding, surfing, sportklatring og karate. Udfordr dine venner i over 30 forskellige actionpakkede sportsspil i 3D og 2D. Spillet indeholder både klassiske olympiske grene og såkaldte drømmeevents, der er lidt mere fantasifulde.

---

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

Professor Layton er forsvundet og det er nu op til hans datter Katrielle at løse mysterier og opgaver! Det er desuden første gang, at et spil i Layton-serien kan opleves på tv-skærmen. Dette charmerende spil indeholder en spændende handling, finurlige gåder og opgaver samt en meget farverig rollebesætning. Spilkontrollen er lige så nem og intuitiv som altid. Spillet kan enten styres med knapperne eller bevægelseskontrollen. Et spil for både begyndere og fans af Layton-universet!

---

Luigi’s Mansion 3

Luigi’s Mansion 3

Luigi tager på en drømmeferie, som frække spøgelser dog hurtigt får forvandlet til et mareridt. Det er nu op til dig at hjælpe ham! Sving den opgraderede Poltergust G-00 og få gode råd af Professor E. Gadd til at blæse spøgelserne ud af luksushotellet. Du kan også hidkalde Gooigi, Luigis grønne dobbeltgænger, som kan hjælpe ham med at overkomme de forhindringer, han ikke kan klare alene. Op til otte deltagere kan spille sammen i multiplayer.

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I dette nye træningseventyrspil er det musklerne, der kommer på arbejde! Ved hjælp af det nye medfølgende tilbehør Ring-Con og Leg Strap overføres dine fysiske bevægelser til spillet. Ved at udføre forskellige fitnessøvelser kommer du videre i historien. Spillet indeholder også spilfunktioner for dem, der bare gerne vil træne og ikke har tid til eventyr.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Halloweenkonkurrence!

Vi inviterer alle Nintendo-fans til at deltage i vores halloweenkonkurrence, hvor du har chancen for at vinde en Luigi's Mansion 3 til Nintendo Switch samt et eksklusivt Steel Cover til spillet.


Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup finder sted i november

Nintendo leder efter dette års bedste europæiske hold i Super Smash Bros. Ultimate. Turneringen går under navnet Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 og afsluttes med en stor finale, hvor kontinentets bedste hold bliver fundet.


---

Populære spil til Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Link\'s Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Et af de mest populære spil i The Legend of Zelda-serien vender nu tilbage, 26 år efter det blev lanceret...

Læs mere

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

Download gratis demo af DAEMON X MACHINA! Oplev ti komplette missioner, herunder er to mulige at spille i co-op via lokal trådløs forbindelse....

Læs mere

---