fbpx

Vi går årets bedste spilletid i møde

Udskriv
logo
Luigi's Mansion 3

Hej Gæst!

Sommer og sol er skønt, men er der en årstid, der egner sig perfekt til at spille, så er det efteråret! Og hvilket efterår det bliver. Vi byder ikke bare et nyt medlem af Nintendo Switch-familien velkommen, vi kan også se frem til et sjovt eventyr med Luigi og eventyrlig træning med Ring Fit Adventure.

Venlig hilsen Bergsala

---

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

Det nye medlem af Nintendo Switch-familien er en kompakt, let konsol med integrerede håndkontroller, der er fuldstændig dedikeret til at spille håndholdt!

Nintendo Switch Lite understøtter alle Nintendo Switch-spil, der kan spilles i håndholdt tilstand. Det er det perfekte system til alle, som ønsker at kunne spille hvor som helst, fx udendørs, men også for dem, som vil spille online eller via Local Wireless med venner og familie, der måske allerede har en Nintendo Switch.

Nintendo Switch Lite lanceres i tre forskellige farver den 20. september.

---

The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Spillet, der gjorde Nintendo Game Boy til en succes, genopstår i en ny, omarbejdet version til Nintendo Switch. Kan du hjælpe Link med at slippe væk fra den mystiske Koholint Island? Øen byder på et bredt galleri af charmerende og mærkelige figurer, som I møder undervejs på jeres eventyr.

The Legend of Zelda: Links Awakening udkommer til Nintendo Switch den 20. september.

---

TETRIS® 99

Tetris99

99 spillere… men bare én vinder! TETRIS® 99 er det ikoniske puzzle-spil i en ny udgave. Kan du finde den rette strategi til at besejre de 98 andre spillere på én gang?!

Når tetriminoer i forskellige former og farver dukker op i dit spillefelt øverst på skærmen, er det op til dig at guide dem på plads så godt som muligt for at forhindre spillefeltet i at blive fyldt til toppen. Når du har udfyldt en tværgående række eller linje, forsvinder den og du får point. Rydder du fire rækker på en gang, opnår du en ”Tetris™ Line Clear” og lykkes det dig at opnå flere af dem i træk, får du masser af point og lægger et solidt pres på dine modstandere!

TETRIS 99 lanceres til Nintendo Switch hos forhandlerne den 20. september.

---

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

DQXI

Begiv dig ud på et storslået eventyr fyldt med karismatiske figurer, en fortryllende story og klassiske rollespilsoplevelser. Denne version af det kritikerroste rollespil har samme indhold som originalen, men du kan også glæde dig til nye karakterspecifikke historier, fuldt orkestreret felt- og kampmusik samt muligheden for at skifte mellem HD- og retroinspireret 16-bits-grafik. Vælg mellem japanske og engelske stemmer.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition udkommer til Nintendo Switch den 27. september.

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I Ring Fit Adventure udfører spillerne træningsøvelser til at udforske en spilverden og bekæmpe fjender med. Tilbehøret Ring-Con og Leg Strap er inkluderet i spillet og registrerer dine bevægelser og overfører dem til aktiviteter i spillet. Jogging på stedet med Leg Strap om låret vil fx få din spilfigur fremad. Ved at spille dagligt vil forskellige områder af kroppen blive trænet. Ring Fit Adventure indeholder desuden diverse minispil og træningsprogrammer til alle typer spillere.

Ring Fit Adventure udkommer til Nintendo Switch den 18. oktober.

---

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion 3

Lige til halloween tager Luigi og vennerne på en drømmeferie, som frække spøgelser dog hurtigt får forvandlet til et mareridt. Det er nu op til dig at hjælpe ham! Sving den opgraderede Poltergust G-00 og få gode råd af Professor E. Gadd til at blæse spøgelserne ud af luksushotellet. Du kan også hidkalde Gooigi, Luigis grønne dobbeltgænger, som kan hjælpe ham med at overkomme de forhindringer, han ikke kan klare alene. Op til otte deltagere kan spille sammen i multiplayer.

Luigi's Mansion 3 udkommer til Nintendo Switch den 31. oktober – bøh!

---

Siste nytt på Nintendo.dk

Ring Fit Adventure lanceres til Nintendo Switch 18. oktober

En ny type spil lander til Nintendo Switch den 18. oktober. Ring Fit Adventure giver dig mulighed for transformere fysisk udfoldelse til sjove spilelementer.


Deltag i Splatoon 2 Nordics Championship med start 29. september!

Kalder alle nordiske Inklings og Octolings! Det er tid til at danne dit team og konkurrere online i Splatoon 2!


---

Populære spill til Nintendo Switch

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

Download gratis demo af DAEMON X MACHINA! Oplev ti komplette missioner, herunder er to mulige at spille i co-op via lokal trådløs forbindelse....

Læs mere

ASTRAL CHAIN™

ASTRAL CHAIN™

Du bor i en multikulturel, futuristisk by, der rammes af en katastrofe, da portene til en fremmed dimension pludselig åbner sig. Farlige væsener dukker...

Læs mere

---