fbpx

I Super Mario Maker 2 kan du bygge dine drømmebaner!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Super Mario Maker 2 er på trapperne, og vi kan mærke, hvordan skaberglæden og kreativiteten begynder at boble her op til udgivelsen den 28. juni.

Inden da finder årets E3-messe i Los Angeles sted. Alle Nintendo-fans anbefales at sætte et stort kryds i kalenderen ved den 11. juni kl. 18.00, hvor Nintendos E3-præsentation vises, så du ikke går af alle nyhederne!

Mange solskinshilsner
Bergsala

---

Sommerkonkurrence med Mario, Pikachu og Yoshi

Sommerkonkurrence med Mario, Pikachu og Yoshi

Sommeren er på vej og det fejrer vi med en konkurrence på Facebook med en flot præmie til den heldige vinder. For at deltage i konkurrencen skal du besøge vores Facebook-side, synes godt om konkurrenceopslaget og kommentere det med mindst en emoji, som du forbinder med sommeren.

Konkurrencen løber frem til den 17. juni, hvor vi trækker en vinder af den flotte præmie bestående af en Nintendo Switch - Pokémon: Let's Go, Pikachu! Limited Edition og spillene Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe samt Yoshi's Crafted World.

Konkurrenceregler finder du på nintendo.dk og konkurrencen på vores Facebook-side.

---

RICO

RICO

Indtag rollen som hårdkogt kriminalbetjent og tag dig af kriminelle bander i dette spændende og actionfyldte FPS-spil. Slå dig sammen med en ven, enten online eller lokalt, og fang banditterne! Du kan også låse op for nye våben og flere typer missioner med mere. 

RICO til Nintendo Switch lander hos forhandlerne 21. juni.

---

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2

Slip fantasien løs og skab dine egne Super Mario-drømmebaner med adgang til endnu flere værktøjer, genstande og funktioner i denne opfølger til Super Mario Maker, der udkom til Wii U. I Super Mario Maker 2 får du brug for opfindsomhed og dine kreative evner til at bygge spændende baner. Allerede nu kan vi anbefale kommende spillere at hygge sig med at skitsere deres drømmebaner på ternet papir. Det er herligt at være forberedt til spillets udgivelse i slutningen af juni.

NB! Spillet lanceres også i en Limited Edition med 12-måneders individuelt medlemskab til Nintendo Switch Online.

Super Mario Maker 2 udkommer til Nintendo Switch 28. juni.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Sommerkonkurrence

Vi fejrer, at sommeren er på vej med en konkurrence, hvor du kan vinde en Nintendo Switch - Pokémon Let's Go, Pikachu! Limited Edition og tre fantastiske spil.


Super Mario Maker 2 er på vej til Nintendo Switch

I en Super Mario Maker 2 Direct afslørede Nintendo mange spændende detaljer Super Mario Maker 2, der udkommer eksklusivt til Nintendo Switch den 28. juni.


Følg Nintendo på E3 2019

Nintendo har afsløret mere om sine planer for årets E3-messe, som finder sted 11.-13. juni i Los Angeles.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er baseret på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som blev lanceret...

Læs mere

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch lader op til otte spillere mødes i kampene, der som altid går ud på at smashe de velkendte figurer...

Læs mere

---