fbpx

Glædelig jul og godt nytår!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Her følger årets sidste nyhedsbrev, hvormed vi vil ønske dig en glædelig jul og et godt nytår samt tipse dig om de udgivelser, du kan se frem til fra Nintendo i januar.

Et tilbageblik på 2018 viser et år med mange flotte udgivelser fra Nintendo. Senest Super Smash Bros. Ultimate, der er gået rent ind hos både anmeldere og Nintendo Switch-spillere. Herudover kan vi også nævne fx Pokémon Let’s Go, Pikachu!/Eevee!, Super Mario Party og Mario Tennis Aces. Måske er du heldig og finder et nyt yndlingsspil under træet juleaften…

Glædelige julehilsner,
Bergsala

---

Familievenlige julegaveidéer

Familievenlige julegaveidéer

Vi har lavet en liste med anbefalinger af familievenlige spil til dig, som kan bruge lidt inspiration til at vælge det rette spil til under juletræet. Listen indeholder spil til både Nintendo Switch og Nintendo 3DS-familien. Følg linket og se det flotte udvalg!

---

Sidste chance!

Sidste chance

Den 12. januar afholdes den fjerde og sidste kvalifikationsrunde online i Splatoon 2 Nordic Championship. Er dit team ikke allerede tilmeldt, anbefaler vi, at I straks får jer tilmeldt og får trænet i juledagene! Vinderholdet går nemlig videre til den nordiske finale, der finder sted i Stockholm den 26. januar.

I den nordiske finale møder vinderen af den fjerde kvalifikationsrunde vinderne fra de tre første runder, Ämpäri Gang, bay bait og Team Blackfisk, i et opgør om en plads i den europæiske finale.

---

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U vender her tilbage i en deluxe-udgave, hvor også spillet New Super Luigi U indgår. Op til fire spillere bliver underholdt gennem 164 baner. Alt, der kræves for at spille, er en Joy-Con per spiller!

Denne gang har Mario, Luigi og Toad fået selskab af Nabbit og Toadette. Nabbit tager ikke imod skade fra fjender, hvilket er uhyre praktisk, og hvis Toadette får fat i en Super Crown forvandles hun til Peachette, som kan dobbelthoppe, svæve gennem luften samt få et boost opad, hvis hun falder i et hul. Perfekt til nybegyndere!

New Super Mario Bros. U Deluxe udkommer til Nintendo Switch den 11. januar.

---

Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes

I Travis Strikes Again: No More Heroes følger vi Travis Touchdown gennem flere spilverdener og dermed ind i et eventyr af episke proportioner. Her venter dig nemlig actionspil, racing-spil, puzzle-spil… i alt syv forskellige spiltitler. Med sin Beam Katana i hånden lover Travis naturligvis at udrydde alt, som står i vejen for ham.

Travis Strikes Again: No More Heroes udkommer til Nintendo Switch den 18. januar.

---

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Nintendo DS-klassikeren Mario & Luigi: Bowser's Inside Story vender tilbage i top(mave)form!

Mario og Luigi har fået til opgave at finde en kur mod "The Blorbs", en sygdom, der truer alt liv i Mushroom Kingdom. Men på grund af skurken Fawful er begge brødre blevet slugt af Bowser! Dette bliver starten på en rejse, der tager dem dybt ned i Bowsers mave og efterlader Koopa-kongen alene om at finde kuren. Den eneste måde at klare det hele på er derfor at skifte mellem brødrene og Bowser. Opdag desuden den hidtil ufortalte historie om Bowser Jr og forbered dig på udfordrende boss-kampe i dette actionfyldte RPG.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey udkommer til konsollerne i Nintendo 3DS-familien den 25. januar.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

3. kvalifikationsrunde i de nordiske mesterskaber i Splatoon 2 er afgjort

Den tredje og næstsidste kvalifikationsrunde er slut og vinderteamet er udkåret.


Årets familievenlige julegaveidéer

Mangler du det perfekte spil til en ung Nintendo-fan eller til en Nintendo-entusiast, som er ung af sind, så behøver du ikke lede længere. Vi har sammensat den ultimative liste over familievenlige spil til Nintendo Switch og Nintendo 3DS.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch lader op til otte spillere mødes i kampene, der som altid går ud på at smashe de velkendte figurer...

Læs mere

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er baseret på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som blev lanceret...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Udforsk et stort udvalg af finurlige sandkasselignende baner inspireret af japanske miniaturehaver, såkaldte Hakoniwa, i Captain Toad: Treasure Tracker...

Læs mere

Detective Pikachu

Detective Pikachu

En helt speciel Pikachu og vennen Tim løser mysterier i Ryme City i Detective Pikachu til konsollerne i Nintendo 3DS-familien.
Detective Pikachu er...

Læs mere

---