fbpx

Tag til fest med Mario!

Udskriv
logo
banner

Hej Gæst!

Det er blevet efterår, så nu kan vi med god samvittighed putte os i sofaen i selskab med yndlingsspillet.

I den kommende tid er det værd at holde øje med Splatoon 2, da der snart vil komme mere information om det europæiske mesterskab. Alle kan deltage, så slå dig sammen med tre venner og gå i træning til at tage Europa med storm!

Mere information om Splatoon 2 European Championship bliver præsenteret her!

Venlig hilsen
Bergsala

---

Super Mario Party

Super Mario Party

Mario Party-serien er netop udkommet til Nintendo Switch spækket med sjov
og ballade for familie og venner!

I Super Mario Party har det originale brætspilsdesign fået en opgradering med lidt dybere strategiske elementer, såsom særlige terninger til hver figur. Spillet byder også på helt nye måder at spille på, herunder minispil, der kun kan spilles med Joy-Con-kontrollerne, alle ideelle til at nyde med familie og venner.

Op til fire spillere kan skiftes til at slå med terningerne i jagten på stjerner. To Nintendo Switch-konsoller kan også linkes sammen i nye og dynamiske spilfunktioner som Toad’s Rec Room Mode. Med de nye funktioner og nye minispil i selskab med det originale brætspilsdesign kan festen holdes hvor som helst, når som helst og med hvem som helst!

---

The World Ends with You -Final Remix-

The World Ends with You

Det kritikerroste Nintendo DS-spil, The World Ends With You, kommer her til Nintendo Switch.

Da spillets hovedperson, Neku, pludselig møder den mystiske pige, Shiki, bliver han fanget i et dødbringende spil. Hele hans eksistens vil simpelthen blive slettet, hvis han ikke kan gennemføre en række mærkelige opgaver inden for en bestemt tidsfrist. Hop ind i de rytmiske kampe og brug enten spillets traditionelle kontrolsystem eller dine Joy-Con for en ny og frisk spillestil! Dette action-RPG indeholder også et nyt, stort scenario, der fører dig direkte til historiens kerne.

The World Ends with You -Final Remix- udkommer til Nintendo Switch den 12. oktober.

---

Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered

Oplev eller genoplev det kritikerroste og genredefinerende spil, der blev starten på Dark Souls-serien, og udforsk et flot genskabt Lordran fyldt med fantastiske detaljer.

Dark Souls: Remastered indeholder både hovedspillet og DLC-pakken Artorias of the Abyss. Begiv dig ind i en mørk, episk fantasyverden ramt af forfald og forbandelse. Undersøg en kompleks verden – fyldt med skjulte passager, fangehuller og hemmeligheder – og bliv klogere på Lordrans dybt forankrede historie.

Dark Souls: Remastered udkommer til Nintendo Switch den 19. oktober.

---

Luigi’s Mansion

Luigi’s Mansion

Nintendo GameCube-klassikeren Luigi’s Mansion er tilbage, denne gang til Nintendo 3DS-familien!

Udforsk for første gang eller genoplev den originale, gamle herregård, hvor Mario er forsvundet. Luigi er lidt af en bangebuks, men han besøger det skumle sted for at finde brormand. De frække spøgelser, som bor der, er dog ingen match for Luigis særlige støvsuger. Kan du samle alt dit mod og kæmpe mod tidligere besejrede spøgelser i den helt nye spilfunktion Boss Rush?! Denne gang vil kortet over herregården desuden vises på den nederste skærm.

Luigi’s Mansion udkommer til systemerne i Nintendo 3DS-familien den 19. oktober.

---

Seneste nyheder på nintendo.dk

Fang Zeraora

Hent en kode hos GameStop i perioden 1. oktober til 15. november, eller så længe lager haves.


De europæiske vindere af Nintendo Labo Creators Contest er udvalgt

Vinderne i tre kategorier - Nye skabelser, Dekorerede og Børn - er blevet udvalgt blandt hundredvis af bidrag sendt ind fra hele Europa. Repræsentanter for udviklerne bag Nintendo Labo var med i juryen.


---

Populære spil til Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let's Go, Eevee! vil give dig oplevelsen af et klassisk Pokémon-rollespil på Nintendo Switch med HD-grafik og et gameplay, der både...

Læs mere

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! vil give dig oplevelsen af et klassisk Pokémon-rollespil på Nintendo Switch med HD-grafik og et gameplay, der både...

Læs mere

---

Populære spil til Nintendo 3DS-familien

YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps

YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps

I disse spil kan du spille sammen med op til tre venner enten med lokal trådløs forbindelse eller online. Hvor tidligere YO-KAI WATCH-spil fokuserede...

Læs mere

YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad

YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad

I disse nye spil kan du spille sammen med op til tre venner enten med lokal trådløs forbindelse eller online. Hvor tidligere YO-KAI WATCH-spil fokuserede...

Læs mere

---