fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Forældrekontrol

I New Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS- og Wii U-systemerne findes der forældrekontrol.

Hvad er Nintendo eShop?

Nintendo eShop er en onlineforretning, hvor du blandt andet kan downloade demoversioner af spil, se de sidste nye trailers og finde informationer om forskellige titler.

Betjeningsmanual til New Nintendo 3DS

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din New Nintendo 3DS, eller er der noget galt med din konsol?

Hvad er SpotPass?

Med SpotPass aktiveret kan du være sikker på altid at have de seneste opdateringer og det sidste nye data til alle dine Nintendo 3DS-spil.

Hvad er StreetPass?

StreetPass er endnu en god grund til altid at have din Nintendo 3DS med dig. Det eneste, du skal gøre, er at lægge den lille konsol i tasken og når du senere kommer hjem, har du forhåbentligt udvekslet data med nogen!

Hjælp mig med at komme i gang med min Nintendo 3DS

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din nye Nintendo 3DS, eller er der noget galt med din konsol? Så er du kommet til rette sted.

Tilslut din Nintendo 3DS til internettet

Har du en trådløs router, kan du tilslutte din Nintendo 3DS online og få glæde af alle de fantastiske funktioner som systemet byder på!

Systemoverførsel fra Nintendo 3DS til New Nintendo 3DS

Her finder du en oversigt over, hvordan du udfører en systemoverførsel fra en Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL eller Nintendo 2DS til en New Nintendo 3DS eller New Nintendo 3DS XL.

Hvordan scanner jeg en QR Code?

Alt, du behøver for at scanne en QR Code er et Nintendo 3DS-system og internetadgang.

Kan jeg lave en kopi af data jeg har gemt på Nintendo 3DS?

Fra og med systemversion 6.0.0-0e og fremefter, kan du gemme kopier af dit spildata fra visse Nintendo 3DS-spil. Det er muligt at skabe flere kopier baseret på samme spildata. Det er vigtigt, at kopien og spillet er gemt på samme SD-kort, når du vil genindlæse kopifilen i spillet.

Hvad er en Nintendo Account?

En Nintendo Account er nødvendig for at kunne benytte tjenesten My Nintendo samt at bruge Nintendo eShop via PC, tablet eller mobiltelefon. Du registrerer en Nintendo Account via siden https://accounts.nintendo.com/login

Hvordan opdaterer jeg min Nintendo 3DS?

Nintendo arbejder altid på at forbedre og øge funktionsmulighederne og brugervenligheden i sine konsoller, så de giver de bedst mulige oplevelser! For at kunne leve op til denne ambition, får du mulighed for at downloade software til konsollen via internettet.

Genbrug og miljøansvar

Miiverse-tjenesten afsluttes

Miiverse blev tilgængelig i forbindelse med lanceringen af Wii U i 2012. Målet var at skabe et sted for spillere, hvor de kunne dele tanker og erfaringer om spil med andre.